Magasinet M!

Call of Duty lancerer Tamagotchi-inspireret kæledyr til din spiller

Hvis du lige har tid til at fodre dyret, mens du dræber badguys!

Husker du de famøse Tamagotchi-spil tilbage i slut-90'erne-start-00'erne, hvor man havde en lille håndholdt sag af en 'konsol', hvor du skulle passe et æg og efterfølgende fodre det udklækkede dyr løbende?

Well, enten tænker du lige nu - "hvad helvede snakker den gamle idiot om?" eller også får du lige et skud nostalgi i kroppen.

Og netop det sidste forsøger Activision at mønte på ved at skabe deres helt egen 'Tomogunchi' - et ingame-kæledyr i Call of Duty: Modern Warfare, som du lige skal huske at fodre, mens du spytter kugler ud mod fjendens linjer.

Det er en kosmetisk tilføjelse, som koster 1000 COD-points og inkluderer en bundlepakke, som bringer retro-stilen ind i billedet og giver din spiller mulighed for at passe og pleje et lille æg - indtil det bliver til et væsen, som derefter bliver til et barn, en teenager og til sidst et voksent menneske. 

Det er lidt sit eget mini-spil inde i multiplayer-delen, og folk er netop ved at finde ud af, hvad mulighederne er - er der flere slags dyr, hvordan gør man?

anyways, det er meget godt med lidt sjov og referencer i spillet. Men er der andre, der er ved at være lidt trætte af de afsindigt store filstørrelser på konsolversionens patches?

ANNONCE
Call of Duty lancerer Tamagotchi-inspireret kæledyr til din spiller
Del

Seneste nyt