Magasinet M!

Call of Duty's nye live-action trailer er en hyldest til lobbyen

Der er masser af easter-eggs i 'The Lobby'

Udgivelsen af Call of Duty: Modern Warfare III nærmer sig med hastige skridt, og Activision har igen i år tyet til det velkendte live-action trailer-format, for at skabe lidt larm for deres kommende spil. 

Call of Duty live-action trailers er lidt af en institution i sig selv, og mens disse trailere i de seneste år har haft stadig stigende action-frekvenser i sig selv, tager 'The Lobby' toppen af den ekstreme action, for i stedet at fokusere på et sted, hvor Call of Duty-spillere har brugt mange timer af deres liv: Lobbyen. 

The Lobby er i sig selv en trailer, der casher ind på forventningens glæde, en trailer der på mange måder er centreret omkring hold-følelsen. 

ANNONCE
CoD: The Lobby live-action trailer
?si=CIf8xCLjWXXnXorG

Akkurat som tidligere Call of Duty live trailere, er der også denne gang blevet kastet både easter-eggs og lidt ekstra kendis-faktor ind, for at holde fans til ilden. 

I The Lobby får vi blandt andet live-action udgaver af spil-karakterne Ghost, Makarov, Valeria, Gaz og Graves. Men de krydres altså med små cameo-roller fra rap-stjernere Cental Cee og 21 Savage (21 Savage står i øvrigt bag soundtracket til traileren, med det nye udspil Call Me Revenge) 

Årets trailer er instrueret af ingen ringere end David Leitch: Stuntmanden, der fik sin debut som stjerneinstruktør med film som John Wick, Atomic Blonde og Bullet Train. 

Call of Duty: Modern Warfare III udkommer på diverse gamingplatforme den 10. november 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt