Magasinet M!

Camilla er Ugens Instababe: Pludselig lå vi nøgne på stranden med røven i sandet

Den 30-årige skønhed (og single) fra Valby ved godt, hvordan den perfekte date skal være. Og den må ikke indeholde mad!

Navn: Camilla Louise

Beskæftigelse: Project & Solution Consultant hos 3 Danmark, og frivillig i Dyreværnet i Rødovre

Alder: Papiret siger 30 år

Bopæl: Valby

Civilstatus: Single 

Særlige kendetegn: Jeg har lidt svært ved at holde mund - jeg synger altid og jeg ved ikke helt, hvor det kommer fra. Jeg har ikke tal på, hvor mange klager jeg har fået af mine kollegaer. Så lyden der kommer ud af mig, er nok ikke helt fantastisk.

Instagram: _camillalouise_

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Camilla laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det føles både ret vildt og også lidt grænseoverskridende. Vildt, fordi det er sindssygt smigrende at blive valgt imellem en masse unge og smukke kvinder, og så er det da også et kæmpe plus på selvtillidskontoen. Grænseoverskridende, fordi jeg i mange år har haft sådan et underligt ræs kørende i hovedet, om hvad folk nu tænkte om mig, så har aldrig rigtig helt gjort, hvad jeg havde lyst til. Så.. det er grænseoverskridende på den fede måde, og endnu et skridt i min selvudvikling. Det bliver skide sjovt!

ANNONCE

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg har en vild appetit, og kan spise mere end de fleste mænd

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Sikkert bare til Jylland, men næste drømme destination er Bahamas, og så en tur til “Pig Beach”. Helt ærligt... Google det lige - det er en ø fyldt med tamme grise, der bare svømmer rundt omkring én og øffer. Det ser så hyggeligt ud. Øffere, våde tryner og strand. (FYI, så er jeg altså ret normal......)

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Helst ikke noget, hvor jeg skal spise pasta og tomatsovs ihvertfald. Jeg minder egentlig nok lidt om Bridget Jones, og kan være lidt af en klovn og kikset, når jeg er nervøs. Det kan godt være nuttet, men... er I klar over hvor svært det er at få tomatsovs af en hvid tshirt? Jeg kan godt lide at grine, og synes virkelig det kan få nervøsiteten til at dæmpe sig. En bajer og et spil pool. En tur på comedy zoo. En gåtur om søerne. Maden venter vi lige med, til vi har lært hinanden bedre at kende, og du synes det lidt nuttet jeg bliver ved med at spilde.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

"Du ligner Justin Bieber, bare med langt hår"

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Store hænder og et sødt smil - og måske lidt kæk i mundtøjet

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

De er satans gode til at lyve, men vigtigst af alt så har jeg lært, at jeg skal lytte til min mavefornemmelse!

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg ved ikke om det var den vildeste oplevelse, men det var bare sådan lidt filmagtig.... Og man er vel håbløs romantiker....og sommerkåd... 

Jeg var ude at rejse en sommer for nogle år siden, og der fik jeg mig en sommerflirt - selvfølgelig få dage inden jeg skulle hjem - det klart. Vi aftalte så, vi skulle ses inden jeg rejste, så han kom og hentede mig på hotellet aftenen inden jeg skulle hjem. Han havde øl og et lille grimt tæppe med, så vi satte os ned på stranden, i buldrende mørke. Jeg mener når jeg siger buldrende mørke - vi kunne IKKE se hinanden. Vi knaldede tænderne sammen to gange og jeg tror aldrig vi fik sagt et ord til hinanden, før vi lå nøgne på stranden, og med sand i røven. Det var sgu meget frækt - udover det med sand i røven. Men bare det dér med, at der ikke blev sagt noget. Vi kunne ikke rigtig se hinanden, men alligevel var der bare den der energi og tiltrækning. (Eller... sommervarme og liderlighed?) Det endte så med vi fandt ud af, at der lå et par og knaldede få meter fra os, og kvindens stønnen var noget af det mest irriterende vi havde hørt, så vi gik tilbage i bilen, og der gik ikke lang tid før han pludselig kørte ned af en halv skummel grusti - længere ud i mørket og ingenting - og jeg når lige at tænke: “Det var sgu det, nu dør du, Camilla....”, før bilen stoppede og vi flåede tøjet af hinanden. Også får I ikke mere... The end!

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Det her lyder måske lidt kvalmt, men jeg er virkelig stolt af den person jeg er, og især den person jeg er blevet efter jeg startede mit lille “selvudviklingseventyr” for et par år siden. Jeg er stolt af mit gode (og til tider liiiidt for gode) hjerte, og min empati for andre mennesker.

ANNONCE
Del

Seneste nyt