Magasinet M!

Camilla er Ugens Instababe: - Vi fik hurtigt pillet tøjet af hende, for hun skulle da ikke snydes

Sig hej til Camilla. Hun er nok den frækkeste ridepige, du nogensinde har set. Og så er hun single!

Camilla er Ugens Instababe: - Vi fik hurtigt pillet tøjet af hende, for hun skulle da ikke snydes

When life gives you lemons tequila is your friend ??

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 26. Sep 2016 kl. 11:13 PDT

Navn: Camilla Schierff

Alder: 22

Bopæl: Odder

Beskæftigelse: Rytter

Status: Single

Instagram: camillaschierff

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Mette, så klik her.

Thanks for this lovely peace babe @michellelauridsen #showingoff #selfie #selfietime #shameless #me #body #blondes #tan #nude #naked #lingeri #fit

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 23. Jan 2017 kl. 12:33 PST

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det er faktisk helt vildt! Jeg er enormt beæret over at være blevet valgt, for jeg har da set mange af de tidligere piger, og jeg synes slet ikke selv, jeg ser mig i den liga. Jeg tager det som et stort kompliment, og det giver da lige et ordenligt selvtillidsboost, så tak!

Klar til fredag ? kom og kig @alphalexander ?

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 28. Mar 2017 kl. 2:02 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Jeg laver ikke det store faktisk. Jeg sagde mit job gennem de sidste to år op kort før jul, og siden har jeg kun redet. Ridning er og har altid været en stor del af mit liv, så jeg nyder bestemt at gøre det, jeg holder mest af, nu.

Det er meningen, jeg vil i gang med at studere igen. Jeg STX-student og er ved intet mindre end mit tredje sabbatår nu. Jeg er bare stadig super meget i tvivl om, hvad jeg vil med mit liv. Hvis der er nogle derude, som har nogle gode idéer, så byd endelig ind! Jeg tager imod alt med kyshånd!

Looking forward to seeing my (hopefully) new apartment later on today ??? #happy #luck #me #myself #mylife #life #newbeginnings #startover #newchapter #summer #sun #healthy #getfit #smile #myownplace #snartfødselsdag

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 9. Maj 2016 kl. 4:36 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Optimistisk, stædig og omsorgsfuld.

Bare fordi jeg kan??#megetmerem

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 1. Maj 2017 kl. 2:07 PDT

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er faktisk ret så 'dyb'.

Når man ser på mig, er jeg godt klar over, at jeg virker som en ret overfladisk person, men sandheden er egenligt, at jeg slet ikke er så sikker på mig selv, som det kan se ud. Jeg ved, der er mange ting, jeg er god til, men jeg er perfektionistisk, så jeg bliver aldrig helt tilfreds med mig selv og med at tilfredsstille folk omkring mig. Jeg har arbejdet meget med det, men det er ikke alle, jeg tør lukke helt derind, hvor jeg er sårbar. Så på den måde er jeg meget dyb. Et lag af gangen. 

J-dag blev fejret med manér i Esbjerg ????#jdag #juleøl #jdag16

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 5. Nov 2016 kl. 11:15 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Det har jeg faktisk ikke rigtig et korrekt svar på. Jeg tror meget, det handler om kemi, at vi kan snakke og grine sammen. Fysisk tiltrækning er vigtig, men jeg tror kun, det er fordi, det er det første, man ser. Kemi er det, som afgør det i sidste ende.

?? Så er det jo min fødselsdag lige om snart #me #myself #mylife #happy #old #mybirthday #birthday #soon #lifeisgreat #behappy #noregrets #love #smile #selfie

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 12. Maj 2017 kl. 11:56 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Den her er meget svær!

Men skal jeg være helt overfladisk, så må det være mine bryster..

Det var faktisk lidt sjovt, for da jeg startede i 1.g, var jeg faktisk bare lidt som en lille dreng at se på. I 2.g skete der bare lige pludselig et eller andet, for min ellers søde, lille C-skål blev til G! Jeg takker min farmor for det gen, haha!

Ellers er jeg godt tilfreds med at være så optimistisk, som jeg er. Jeg tror på det bedste i mennesker. Jeg tror på en chance til. Med ydmyghed og evnen til at stå op og erkende sine fejl, siger jeg ikke nej til en chance mere. Jeg kan ikke tro på, at man ikke kan ændre sig for det bedre.

????

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 13. Apr 2017 kl. 9:19 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Det kommer maget an på, hvem man er sammen med.

Jeg ville ikke kunne sige nej til en tur i racehall eller på skydebanen! Jeg er nok som en lille dreng, da jeg rigtig godt kan lide fart og spænding.

Men ellers går man heller aldrig helt galt i byen med en middag eller en kop kaffe. Et sted, hvor der er mulighed for at få talt stille og roligt samme og få lært hinanden bedre at kende.

Jeg er en sucker for romantik, men det er ikke på første, anden eller tredje date! Jeg vil gerne føle mig mere tryg, før jeg lader det blive personligt.

Woop woop ????

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 12. Feb 2017 kl. 12:57 PST

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg fik engang at vide af en hollænder i København, at jeg lignede en russisk luder. Han smilte meget høfligt, og jeg tror måske endda, han forsøgte at fremstille det som et kompliment. "Lost in translation", I guess? Den samtale døde meget hurtigt!

Synes lige dette billede fortjente et instaposte ??? #alwaystogether #loveyou #shamelessselfie #naughty @michellelauridsen

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 30. Okt 2016 kl. 2:07 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

1) Nej, jeg har ikke lige lidt flere billeder, du kan få!

2) Okay, du forstår ikke, jeg er single. Har du overvejet, at det måske er et valg fra min side?

3) Jeg ved godt, det bare er for at lyde sød, at det er mine øje, du skriver til mig om... Vi ved vist godt begge to, det ikke er dem, du kigger på...

Nat nat ?? #goodnight #selfie #bed #inbed #nighttime #sleepy #me #myself #i #weekend #kiss #happy #love #night

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 10. Sep 2016 kl. 5:18 PDT

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Jeg har engang oplevet, at min bedste veninde vågnede op, imens jeg havde sex med en fyr i den samme seng, som hun sov i. Han og jeg fik hurtigt pillet tøjet af hende, for hun skulle da ikke snydes! Haha!

Ihhh hvor jeg elsker den rigtige nuance af rød! ? #lips #lipstick #redlips #redlipstick #face #beautiful #eyes #makup #makeupaddict #hair #brunet #danishgirl #pose #love #likes #followme #pretty #selfie #selfietime #tan #glow #glowing #tagsforlikes

Et opslag delt af camillaschierff (@camillaschierff) den 6. Mar 2016 kl. 11:20 PST

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Vi kan se ud fra din Instagram-profil, at du ikke er bleg for at vise din krop frem (hvilket vi udmærket forstår) - er det noget, du tit hører for? Vi tænker, at det må trække en del opmærksomhed.

Det gør jeg, ja. Jeg har engang oplevet, at en fyr skrev til mig, "at han var ked af at se mig udstille mig selv på den måde, men at jeg nok måtte have en grund - hilsen en uforstående følger."

Jeg skrev tilbage til ham, at jeg var ked af, at han havde det på den måde, men hvis ikke han brød sig om at kigge med, så var det nu engang hans valg, om han gjorde det eller ej.

Normalt ville jeg ikke have svaret på sådanne beskeder, som ikke har noget pænt at sige, men blev bare lidt irriteret over, at han dømte mig på den måde. Jeg har en mening med at gøre de ting, jeg gør, men det er ikke noget, jeg behøver at redegøre for over for mennesker, som ikke kender mig.

Anyways, så er sagen den...

Som nævnt tidligere er jeg meget kritisk, når det gælder min egen krop. Jeg poster de billeder, jeg gør, fordi jeg er stolt af, at jeg er nået til at kunne acceptere, at jeg ser ud, som jeg gør. Det er for mig en sejr, hver gang jeg kan poste et billede af mig selv og være glad og ikke kritisk! Jeg ved godt, det er en kliché at sige, men jeg gør det her for mig selv.

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Mette, så klik her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt