Magasinet M!

Captain Marvel er den dårligst ratede MCU-film på IMDB

Captain Marvel har fået en lunken velkomst

Det er stadig en smule tidligt, at fastslå brugernes dom over den seneste Marvel-film: Captain Marvel, men den har fået en mildest talt lunken medfart af både brugere og anmeldere verden over. 

IMDB står filmen lige nu med en rating på 6.0 baseret på 13.000 stemmer - til sammenligning er står den hidtil dårligst ratede MCU-film, The Incredible Hulk med en rating på 6.8. 

På Rotten Tomatoes, der har været nødt til at deaktivere brugerreviews for filmen, giver anmelderne filmen en ratting på 83% (Fresh), baseret på 186 anmeldelser. Det placerer den midt i feltet af Marvel-film, lige mellem Ant-Man på 82% og Guardians of the Galaxy på 84%.

På MetaCritic, lyder den samlede score på 65/100, baseret på 49 godkendte anmelderes bedømmelser. 

Filmen har dog afventer dog stadig premiere på en række af de største markeder, heriblandt USA og Kina, hvor brugerne først får mulighed for at se filmen i løbet af fredag. 

Også herhjemme har filmen fået en lunken modtagelse:

Filmz.dk giver filmen 4/6: "Selv om “Captain Marvel” i optakten har været mere politisk end “Black Panther”, så tror jeg ikke, at alverdens kvinder efter premieren vil råbe ‘Women Forever’."

Filmpuls.dk giver filmen 3.5/6: "Marvel Studios kører på automatgear. 'Captain Marvel' er i længden ikke særlig interessant som karakter, og plottet er meget genbrugt og gennemskuelig. Action er der masser af, men pulsen kommer ikke rigtig op. Filmen virker ikke til at "træde på mænd", som nogle gerne vil stemple den som, men der er klart stærke budskaber omkring køn og roller."

Moovy.dk giver filmen 3/6: "Man skal immervæk være Marvel-fan for at blive oprigtigt underholdt af "Captain Marvel", der er krydret med de samme ingredienser som altid."

Hos Danmarks Radio er de i det mest positive hjørne med 4/6: "Brie Larson får med humor og charme følelseslivet i 'Captain Marvel' til at fremstå sjældent nuanceret, mener anmelder."

Og vores egen anmelder Dennis Stanley giver filmen 3/6: "..Der er med andre ord intet nyt under solen. Brie Larson er charmerende, men i sidste ende uinspirerende som Captain Marvel, i hvad der endegyldigt er en alt for forudsigelig historie."

ANNONCE
Del

Seneste nyt