Magasinet M!

Carl-Mar Møller åbner BDSM Akademi for at forebygge sexskader

Et usædvanligt samarbejde er opstået mellem sexologen Carl-Mar Møller og en erotisk webshop.Et usædvanligt samarbejde er opstået mellem sexologen Carl-Mar Møller og en erotisk webshop. Det nye sexakademi vil forhindre sexrelaterede skader, som er et større og større problem på landets sygehuse

Carl-Mar Møller åbner BDSM Akademi for at forebygge sexskader

Blå mærker, brandsår, sprungede ringmuskler og ømme balder er bare nogle af de ting som flere danske sygehuse i stigende grad oplever hos patienter, der har været lidt for vilde i soveværelset. Derfor har den erotiske webshop winkwink.dk og sexologen Carl-Mar Møller indgået et samarbejde, for at give danskerne større viden om sexlegetøj og BDSM produkter.

I øjeblikket er der tale om ca. 600 personer på landsplan, som kommer til skade pga. sexlegetøj årligt og dette tal er stigende, lyder det fra flere danske sygehuse.

ANNONCE

Fifty Shades tager skylden

Der er flere grunde til at et stigende antal af danskere oplever skader i forbindelse med leg i soveværelset og direktøren for winkwink.dk Kristoffer Hjerrild skyder skylden på den stigende interesse for ’Fifty Shades of Grey’ bogen og den aktuelle film, der er set af mere end 100 millioner på verdensplan.

”Vi har oplevet et stigende salg af BDSM produkter efter filmen er kommet ud, men også en tilbagemelding for mange danskere, der har slået sig gevaldigt i forbindelse med brug af produkterne, derfor tror vi at der er et stort marked for et akademi, der kan få folk til at undgå disse skader” siger Kristoffer Hjerrild og fortsætter ”Rigtig mange danskere ved ikke hvor hårdt man skal slå eller hvor vildt man skal lege med produkterne og derfor er vi meget glade for at have Carl-Mar indover til at hjælpe”.

Sexakademiet vil i samarbejde med Carl-Mar Møller, andre sexologer og erfarne sygeplejesker ganske gratis hjælpe folk med at bruge sexlegetøj og BDSM produkter uden at komme til skade og er en idé der er hentet fra USA, hvor flere og flere akademier er dukket op i over 5 stater.

”Jeg glæder mig over at kunne ruske op i danskerne og hjælpe dem, så de ikke går og slår sig i stedet for at have det sjovt” siger Carl-Mar og slutter ”I forbindelse med dominans og spanking dør det sjove, hvis folk virkelig slår sig og skal på sygehuset eller skadestuen”.

ANNONCE

Tilmelding fra 1. April

Der har allerede været stor interesse for kurserne, men tilmeldingen åbner først den 1. April og er for både mænd, kvinder og par, der gerne vil prøve kræfter eller som allerede har oplevet skader i forbindelse med brug af voksenlegetøj. Blandt testgruppen, som allerede har gennemgået kurserne, er der stor begejstring ”Jeg håber virkelig at folk kan få glæde af de har kurser, da jeg tidligere har fået sprunget min ringmuskel og derfor har været nødsaget til at gå med ble hver dag i en periode” udtaler en tilfreds kursist, der ønsker at være anonym, mens en yngre kvinde fra testgruppen siger ”jeg har ved brug af spanking udstyr, tidligere måtte indlægges med forbrændinger på balderne, hvilket jeg nu mener at jeg kan undgå. Jeg har lært rigtig meget i forbindelse med kurserne med Carl-Mar og de andre dygtige foredragsholdere”.

Du kan tilmelde dig og din partner til det eftertragtede kursus lige her, allerede fra i dag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE