Magasinet M!

Carmen - single igen!

Reality-tv er åbenbart ikke vejen til et lykkeligt ægteskab.... chok

Carmen - single igen!

Überhottie / Baywatchbabe / ?skuespillerinde? / strip-aerobic-ikonet Carmen Electra har valgt at lade sig separere fra sin mand Dave Navarro (tidligere guitarist i Jane?s Addiction og Red Hot Chili Peppers).

Dave og Carmens ægteskab blev ligesom Jessica Simpson + boyband-bollen Nick Lacheys ægteskab til et realitytv-program på MTV ? Till Death Do us Part: Carmen and Dave. Men det er indlysende åbenbart ikke noget, der får ægteskabet til at holde sammen, for ligesom Jessica S har Carmen valgt at lade sig separere sig fra husbonden. Men i modsætning til Jessica + Nick, har Carmen og Dave ladet sig separere på venskabelig vis, og de slambanker derfor ikke hinanden verbalt på bedste Hollywood-maner. Endnu.

Det er i øvrigt anden gang Carmen Electra bliver skilt ? første gang var fra basketball-spilleren Dennis Rodman. Det ægteskab holdt kun 5 måneder.

Selvom det ikke har forhindret verden i at nyde sprøde Carmen, mens hun har været gift, så er det sgu ikke dårligt, at hun er fri på markedet igen. I stedet for mere GABENDE kedeligt MTV reality-tv (ja, det var virkelig absurd kedeligt!), må man håbe, at det kan ryste lidt gang i damen, så hun sætter gang i flere spændende projekter som f.eks. hendes famøse strip-aerobic DVD?er.

Vil du se, hvorfor Carmen Electra stadigvæk har en plads i vore stærkt pumpende mandehjerter (nej, det er ikke fordi vi har strip-workoutet), så check galleriet med frækkerten her

Det er nemlig ikke skidt!

P.S. Har du i øvrigt set, at man kan få 3 numre af M! + den første af Carmens famøse stripaerobic-DVD?er på M!s abo-side? Nå, ikke? Jamen, så check det her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce