Magasinet M!

Caroline er Ugens Instababe: Jeg har en vild side og en lyserød side

Hun er fuld af tatoveringer og piercinger, men hun er slet ikke så vild og hård, som hun ser ud. Lær den 24-årige historienørd at kende lidt bedre

Navn: Caroline Sykes

Alder: 24 år

Beskæftigelse: Studerer optometri på KEA og arbejder hos en optiker

Civilstatus: Single

Bopæl: Solrød Strand

Særlige kendetegn: Mine tatoveringer og piercinger i ansigtet og på kroppen. Derudover kan man ikke undgå at høre mine grynt, når jeg griner

Instagram: carolinesykes

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Caroline laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Det føles så fedt! Jeg er mega stolt over at være i denne her kategori sammen med alle de andre Instababes i har haft på M!.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er en kæmpe nørd i forskellige emner. Jeg elsker historie, brillestel og tatoveringer. Når jeg først begynder at interessere mig for et emne, så har jeg vildt svært ved at slippe det igen. Udover det, så er jeg utrolig sensitiv og har let ved at græde til eksempelvis musik.

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg skal til Krakow med min familie og se en masse historiske ting. Som jeg nævnte tidligere, er jeg en kæmpe historienørd og synes bl.a., at anden verdenskrig og koncentrationslejre er spændende, og meget tragiske.

Hvad er din yndlings TV-serie?

American Horror Story eller Mindhunter. AHS fordi jeg elsker blod og de forskellige plot i sæsonerne. Mindhunter fordi jeg er fascineret af seriemordere og ville ønske, at jeg var klog nok til at arbejde med seriemordere. 

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Det kommer lidt an på, hvilken type man er. Jeg er selv lidt splittet som person, da jeg halvdelen af tiden er klædt i band t-shirts og læderbukser, og den anden halvdel er jeg klædt i lyserød, kjoler og fashion. 

Min "vilde" side ville elske at komme på en koncertdate med en god pizza eller andet junk. Den anden side af mig, ville elske at gå på en god restaurant og derefter en gåtur eller en oplevelse på teater eller måske et museum. Jeg elsker at gå på museum!

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Jeg blev på en festival engang spurgt om, hvorvidt der nogensinde var nogen, der var kommet på min American Psycho tatovering på ryggen. Jeg er også flere gange blevet kontaktet, om jeg ikke nok ville sælge mine brugte sokker og trusser. 

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Han skal have tatoveringer og helst spille en form for musik - gerne i rock- eller metal-genren. Han skal også have noget mellem ørerne, så vi kan have gode snakke om andet end bare vejret. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis han bruger briller. Det er ret sexet.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

At man bare skal konfrontere dem, selvom det er svært. Ingen kan lyve.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Jeg vil bare gerne sige, at jeg synes, det er vildt, hvordan sex kan blive bedre og bedre for hver gang - med samme person.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

I min seng, med chips og dip, to liter Faxe Kondi og en film om seriemordere eller anden verdenskrig.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når han kan tage pis på sig selv.

Fortæl om din vådeste bytur

Uha, jeg er ikke sikker på, den skal ud i verden. Men I kan få lidt stikord: rom og cola, en trekant og en strap-on.

Del

Seneste nyt