Magasinet M!

Cecilie er Ugens Instababe: Ingen var i tvivl om, at jeg ikke havde BH på den aften

Hun fortæller om en ret våd bytur, og hvorfor det bedste hun ved er søndag og morgensex

Navn: Cecilie Christensen

Alder: 25 år

Beskæftigelse: Sygeplejerske

Status: I et forhold

Særlige kendetegn: Meget lange, lyse hår, blå øjne og min "Oh my God" tatovering under bæltestedet

Instagram: ceciliedamchristensen

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Cecilie laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg har glædet mig som et lille barn inden juleaften til at være Ugens Instababe. Lidt narcissistisk pleje har aldrig skadet nogen.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er gamer. Man forventer nok ikke lige frem, at jeg har haft en level 75 undead mage i WoW. Pro tempore, så er jeg lige gået igang med WoW Classic og er med ladegreb om min kaffe og min mus igang med at levele endnu en mage op gennem AOE grinding. Jeg er i øjeblikket optaget af at være på jagt efter 'Robe of Arugal' fra Shadowfang Keep. Jeg er lidt nervøs for, at mit gear kommer til at halte bagud, med mindre jeg er heldig med BOE drops eller får nok guld til at flotte mig for i AH. Forslag til en god stav til at gå level med modtages med kyshånd. 

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Min næste rejse går til Ischgl med min kæreste og en nævefuld gode venner, hvor jeg skal stå på snowboard. Kryds fingre for at jeg ingen lemmer brækker, når jeg forsøger mig på en tomahawk, men højst sandsynligt ender med at smage på sneen. 

Hvad er det bedste og det værste du ved?

Jeg er et sandt søndagsbarn, så det bedste jeg ved må være morgensex og pandekager. 

Det værste jeg ved, må være rosenkål. Jeg er overbevidst om, at rosenkål er Guds undskyldning for flødeboller. 

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV serie, og hvofor?

Nemt. Peaky Blinders. Cillian Murphy og Tom Hardy i en og samme serie. Jeg mener, mere end det skal jeg ikke bede om. 

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jeg har aldrig praktiseret 'at date'. Jeg bryder mig ikke om det, så hvis en fyr vil lære mig at kende, så må han lægge en snedig plan, hvor vi helt tilfældigt støder på hinanden og falder i snak, og derfra skal hans mundtøj være effent (i orden).

Vis dette opslag på Instagram

Der er meget frisk frugt her på Bali #?

Et opslag delt af Cecilie Dam Christensen (@ceciliedamchristensen) den

ANNONCE

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Hvis man ikke er kærester med dem, så tæller alt hvad de siger af søde ting før og under sex ikke. 

Hvad gør en mand sexet?

Hvis han er loyal. 

ANNONCE

Hvad er du god til?

Spørgsmålet burde være "Hvad er du god med?". Jeg er god med mine hænder. 

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

I fuld gang med at tage for mig af livets goder. Jeg har en forkærlighed for en kombination af godt selskab, kalorietæt mad og god vin, så på en restaurant, hvor der er et udsøgt vinkort eller foran min computer eller Xbox med headset på hovedet, et godt glas vin og mad udefra ved siden, er ikke to dumme bud på, hvor man oftest finder mig en lørdag aften. 

ANNONCE

Fortæl om din vådeste bytur

Vådeste, interessant adjektiv foran bytur. Jeg vil opfatte spørgsmålet bogstavelig talt. Jeg har for nogle år siden haft virke på et diskotek i Aarhus som garderobepige, og når jeg ikke hang jakker op, så tog jeg for mig af af de våde varer i baren på diskoteket i stedet. Det gik sjældent stille for sig.

En aften var jeg iført en hvid t-shirt, og bøjlestænger i BH'er har jeg aldrig rigtig brudt mig om, så jeg havde ingen BH under min hvide t-shirt. En af mine gode venner stod i baren den aften, en sand lurendrejer, og han kunne åbenbart se noget underholdende i at gøre min hvide t-shirt gennemsigtig, så før jeg vidste af det, så havde han trukket sodavandspistolen og sprøjtet mig til i Sprite. Så det var helt sikkert, at alle på den natklub ikke var i tvivl om, at jeg ingen BH havde på den aften. Det må være min vådeste bytur. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt