Magasinet M!

Cecilie er Ugens Instababe: Vi var ihvertfald både våde udenpå og indeni

Den tidligere Paradise Hotel deltager fortæller bl.a. om en ret vild tur til Alanya, og om sit singleliv

Navn: Cecilie Stampe

Civilstatus: Single (pt er jeg stor fan af det)

Bopæl: Skive

Særlige kendetegn: Nogen kender mig måske fra min medvirken i Paradise Hotel sæson 14, og Paradise kollektivet

Instagram: ceciliestampe

Snapchat: stampe222

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Cecilie laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af ?CECILIE STAMPE? (@ceciliestampe) den

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

At blive valgt som Ugens Instababe er helt surrerealistisk. Havde nogen sagt til mig for halvandet år siden, at jeg ville blive ugens instababe, så havde jeg nok grint lidt, men det er sku meget sjovt, så har jeg også prøvet det. 

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er meget hysteriske med oprydning i min lejlighed. Ligger der en ting på stuebordet, bliver det fjernet, og ligger puderne forkert eller står en stol forkert, retter jeg på det med det samme. Jeg kan slet ikke have rod i min lejlighed - nogen vil måske ikke kalde en kop på bordet rod, men det gør jeg.

Jeg er heldigvis ikke sådan hos andre, der er jeg faktisk pænt ligeglad med, hvordan der ser ud.

Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af ?CECILIE STAMPE? (@ceciliestampe) den

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, er nok, når folk roser en for noget, man har gjort godt. Jeg synes, det er virkelig vigtigt at rose hinanden og generelt at få komplimenter. Desværre gør folk det alt, alt for lidt.

Det værste jeg ved, er nok arrogante og lede mennesker. Puha, hvor kan jeg virkelig ikke tage det. Det brænder inde i mig, når jeg bare tænker på det.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Den perfekte date ville nok være at invitere mig ud et sted, hvor man er garanteret et godt grin. Det er virkelig vigtigt for mig, at man kan have det sjovt sammen, så måske en tur i Tivoli og noget lækkert mad efter ville ikke være helt dumt.

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?CECILIE STAMPE? (@ceciliestampe) den

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Selvsikkerhed helt klart! Det gør virkelig en mand sexet, hvis han er selvsikker og hviler i sig selv. Det tænder mig ikke rigtigt, hvis en mand ingen selvsikkerhed har.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

ALDRIG stol på dem, før du kender dem rigtig godt. Jeg er nok ikke den eneste, som ville sige det, men de fleste fyre på min alder tænker altså ikke altid med hovedet, og så tænker fyre ikke ret mange dage frem i deres kalender, de lever virkelig i nuet.

Vis dette opslag på Instagram

Næsten som og være sydpå igen ???

Et opslag delt af ?CECILIE STAMPE? (@ceciliestampe) den

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Min vildeste sexoplevelse må nok være en trekant. Det er altså ret sygt at være midtpunktet af 2 fyre.

Hvad er du allermest stolt af?

Generelt går jeg ikke sådan op i at være stolt af mig selv, men jeg roser somme tider mig selv for de ting, jeg har opnået i livet indtil videre. Men, den dag jeg får børn, vil jeg nok være meget stolt af dem.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Jeg tror, det er meget individuelt, hvornår mænd er sjovest, men jeg tror at når mænd føler sig godt tilpas, så er de sjovest at være sammen med

Hvad er du god til?

Årh, der er sku mange ting jeg er god til, men spørger du mine veninder, vil de nok sige, at jeg er god til at drikke drinks.

Men ej, jeg er os rigtig god til at være omsorgsfuld overfor mennesker. Til dagligt arbejder jeg på et plejecenter, så det ligger mig meget nært at være omsorgsfuld og hjælpe mennesker og jeg får ofte af vide at jeg er go til det! 

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?CECILIE STAMPE? (@ceciliestampe) den

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

Det er sjovt fordi mig og mine veninder er endelig stoppet med at lege den her leg, fordi vi bliver alt for stive, men jeg har aldrig taget i byen uden, at det er stukket helt af hver gang.

ANNONCE

Fortæl om din vådeste bytur

Årh, den vådeste bytur jeg nogensinde har haft, var nok i Alanya sidste sommer med min bedste veninde. Det startede med, at vi blev inviteret på Palm Beach af to tyske drenge, hvor vi endte med at blive pænt stive. De havde taget en kæmpe flaske Belvedere med, som vi drak sammen med dem, men da den var ved at være tom og vi var rimelig stive, synes mig og min veninde, at det var lidt kedeligt at sidde der på stranden på to solsenge. Så, vi sagde, at vi skulle på toilettet, som man siger, men stak istedet af og løb op til vores tyrkervens tøjbutik. 

Senere, da vi havde fået rystet tyskerne af os, mødtes vi med vores to tyrkiske venner som viser os lidt rundt på deres scootere i Alanya. Vi ender med at køre op på et bjerg, hvor man kan gå ned af en sti og komme ud at bade. Det skal altså lige siges, at vi er ret stive på det her tidspunkt, og vi beslutter os for at tage ud og bade med de her to tyrkere, men da vi intet badetøj har med og ikke gider have vådt tøj, så aftaler vi alle sammen at vi nøgenbader. Det var alligevel pisse mørkt og ingen kunne se os.

Vi havde det pisse sjovt, og vi var ihvertfald både våde udenpå - og indeni. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt