Magasinet M!

Chalotte er Ugens Instababe: Det bedste jeg ved? Morgensex og øl på en fredag

Hun bor i Australien, og så siger hun aldrig nej til sjov og ballade. Hendes bror læser M!, men lad os se, om hun alligevel fortæller en saftig historie - eller to

Navn: Chalotte Kuno

Alder: 25 år

Beskæftigelse: Marketing og Promotions Manager

Civilstatus: Single

Bopæl: Darwin, Australien 

Særlige kendetegn: Altid glad, frisk og klar på en øl

Instagram: chalottekunocarlsen

Snapchat: Charlottecarlsen

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på skh@mmm.dk

ANNONCE

Chalotte laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med - og stil en masse spørgsmål hele dagen!

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg synes det er lidt sjovt faktisk! Jeg fulgte allerede jeres Instagram og jeg elsker M!. Jeg har stadig alle min brors gamle blade liggende et eller andet sted. 

Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg tror ikke lige umiddelbart, at folk som ikke kender mig, og som bare ser min profil, er klar over hvor drenget jeg i virkeligheden er. 

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Amerika - og så selvfølgelig hjem til Danmark og besøge familien. 

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det bedste jeg ved, må være morgensex, øl på en fredag og alt mad.

Det værste må være black out, tequila tømmermænd, at tabe i sport og negative mennesker. 

ANNONCE

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

“Scrubs” da jeg selv skal være sygeplejerske en dag.

“Breaking bad”, fordi jeg kan relatere til hovedkarakteren som er en meth-dealer og skolelære.

"Game of Thrones", ej det er bare en joke, det har man jo ikke tid til.

"Sex and the City" da Samantha er min soul sister.

"The Big bang theory", endnu en joke, hvordan kan den overhovedet have mere end en sæson?

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Åh Gud, jeg er ikke meget til dates, synes de er meget akavet. Måske et par kolde øl mens vi ser fodbold. Den perfekte date er nem og ubesværet, ingen tomme samtaler eller akavet stemning, og afslappet og fuld af sjov. 

Hvad er den sjoveste kommentar, du har fået?

Folk siger sku de mærkeligste ting på sociale medier. Det sjoveste var nok, da en mand var besat af mine knæ og altid kommenteret på billeder, hvor man kunne se dem.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Humor! Jeg er solgt, hvis en mand, kan få mig til at grine. En mand, som går op i sig selv - men, på den naturlige måde. Han behøver altså ikke farve eller glatte sit hår. Men, en høj, brunette med en fast rund røv. Det er sexet.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

At man skal huske at være sin egen person. Ingen mænd har lyst til altid at være et vi. Og, så er det altså ikke alle mænd som elsker anal sex, og heller ikke alle mænd som synes, at drenge-piger er søde, desværre. 

 
ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Gud jeg tror min bror og hans venner følger M!. Han falder ud af sin stol, hvis han læser om min vildeste sexoplevelse. Hvis jeg virkelig skal svare er jeg nødt til at gøre det meget kort: 2 flasker tequila, 2 drenge og mig og en veninde. 

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er stolt af en del valg jeg har taget i mit liv. Men ikke nødvendigvis nogle valg mere end andre. Jeg tror, jeg er allermest stolt over, at jeg aldrig har fortrudt en beslutning, jeg har taget.

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

Jeg har aldrig sagt nej til sjov, været til en Brøndby kamp, behersket mit alkoholforbrug, tabt i Beer pong eller været den første til at gå hjem.

Fortæl om din vådeste bytur

Det må være, da en kammerat og jeg var på vej ind til byen efter en koncert. Det stod ned i stænger og vi havde hverken regnslag eller paraplyer. Vi var plask våde. Og når ja, så havde vi vist også sex midt på en fodboldbane i regnen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt