M!

Champagnedrengen er tilbage: Her er hans nye eksklusive storsatsning

Mads Dinesen - aka Champagnedrengen - har skiftet fængselsrammerne ud med gode, gamle Randers. Herfra er han klar til at tage på nye eventyr i Champagneland.

Skandale-drengen fra Charlottenlund, Mads Dinesen, er tilbage. Men denne gang lover han, at hans nyeste investering og projekt bliver lovlig og legitim. Efter han i 2014 blev idømt en fængselsstraf på to år og seks måneder for millionsvindel, er han nu blevet løsladt, har taget en uddannelse, er flyttet til Randers og har nu slået pjalterne sammen med en superfan fra Facebook om et noget anderledes champagne-eventyr. Et partner- og ejerskab, der består i at sælge bobler af ordentlig kvalitet, men langt mere provinsielt end Dinesens dyre dage med Dom Perignon på de eksklusive restauranter i indre København.

Superfanen hedder Christian Studt. Allerede i 2013 blev Mads Dinesen kontaktet af den unge og meget ivrigt fremadstormende unge mand. Christian var meget interesseret i at møde Mads, som havde været hans store idol gennem længere tid. Dengang handlende det dog ikke om de gyldne dråber, men om en lille urbutik den unge mand havde på de sociale medier. Et projekt, som ikke havde meget potentiale, og den unge, uerfarne ejer havde ikke rigtig styr på sit forretningskoncept. 

Mads afslog dengang tilbuddet - høfligt, men bestemt.

Martin Stampe - Champagnedrengen er tilbage: Her er hans nye eksklusive storsatsning Martin Stampe

Det slog dog ikke Christian af pinden, og han knoklede ihærdigt på at få hul igennem til sit store idol. Igennem årene blev Mads gentagende gange kontaktet af Christian om projekter, ideer og forretningsmuligheder, som alle blev afslået. Til sidst med en meget kontant og direkte afvisning:

- Christian, du er for useriøs og ustruktureret, og jeg gider ikke spilde mere af min tid på dig. 

Christian tog sit idols ord til efterretning og sadlede fuldstændigt om - og med succes!

Fire år efter første henvendelse, i januar 2017, var det lykkedes Christian at få stablet et projekt på benene med et ordentligt produkt: En virksomhed med potentiale, han kalder for 'Studts Gyldne Dråber'. Han fik derigennem skabt et hul i form af anerkendelse fra Mads, der skrev en venlig besked til sin fan på Facebook:

- Jeg kan se, du er kommet i gang med boblerne - tillykke med det. Jeg håber, du sparker røv :)

Så var kimen lagt til et kommende samarbejde mellem de to, og et møde blev arrangeret. Og fra slutningen af februar kunne de to unge mænd altså kalde sig for partnere.

Pressefoto - Champagnedrengen er tilbage: Her er hans nye eksklusive storsatsning Pressefoto

- Matchet mellem undertegnede og Christian Studt er rigtig godt, da Christian har vist sig at være en ung mand med fart på, som gerne bruger sin tid i marken for at servicere kunderne. Omvendt mangler der struktur på virksomheden, hvor jeg har en masse at bidrage med. Ikke mindst fordi jeg kender markedet og kan hjælpe med at skaffe de rette aftaler, siger Mads Dinesen.

- Alt i alt står vi overfor et kæmpe arbejde, hvor Christian skal bevise, at han er ude på at skabe en seriøs virksomhed og ikke bare vil kunne score unge, jyske piger med sine flasker hver weekend. Men fra han kontaktede mig for mange måneder siden og til nu, har han bevist, at han tør investere tid i projektet, og så tør jeg også at smide nogle penge og konsulenttimer i til gengæld, fortsætter Mads Dinesen, der har investeret værdier for i alt 525.000 kroner i den unge virksomhed.

Hvad er 'Studts Gyldne Dråber'?

'Studts Gyldne Dråber' er en virksomhed, som sælger kvalitetsbobler og -vodka. Der leveres til landets provinsdiskoteker, ligesom der også leveres bobler og vodka direkte til døren til festglade mennesker i Vejle og omegn. Hvis det bliver en succes, er meningen, at virksomheden med tiden skal være landsdækkende. 

Del