Magasinet M!

Channel Zero: Overset gyserserie er mareridtsfremkaldende og scary as fuck

Hvorfor har vi ikke hørt om denne noget før?

Har du hørt om gyserserien Channel Zero?

Det har vi heller ikke. 

Og taget i betragtning af, hvor svært det er at finde en god gyser - både på film- og seriefronten - så burde sådan en lille genistreg ikke kunne blive overset. Vi har haft American Horror Story, Penny Dreadful, Supernatural og Stranger Things i nyere tid, men ellers er der langt i mellem mulighederne på denne front. Og det er sådan set kun den første af de nævnte, som er rendyrket horror.

Folk på Twitter forsøger at få opmærksomheden på Channel Zero, som har været på markedet helt tilbage fra 2016. Folk skriver eksempelvis:

"If CHANNEL ZERO was on Netflix, everyone wouldn't be able to stop talking about it."

Problemet med serien - for os danskere i hvert fald - er, at vi endnu ikke er helt med på moden, hvad angår Amazon Prime, hvor serien bliver vist i forbindelse med lanceringen fra selskabet SyFy.

Men på nuværende tidspunkt skal hvert enkelt afsnit købes enkeltvis - og det er sgu lidt noget bøvl!

Dog kan man på nuværende tidspunkt se første sæson i et begrænset antal dage på C-More - så vi er gået i gang med at bingewatche!

Konceptet fokuserer på gamle myter, små gyserhistorier fra nettet og eksempelvis et take på den uhyggelige Slender Man. Generelt fokus på konceptet 'Creepypasta', som dækker over små historier med gyserindhold. Serien er i antologi-form, hvor hver sæson fokuserer på nogle forskellige ting - uden nødvendigvis at hænge sammen.

Seriens tredje sæson ramte sendefladen i sidste uge, og har overordnet set en score på 97% på Rotten Tomatoes. 

Her er et par detaljer omkring hver sæson so far:

ANNONCE
Channel Zero: Overset gyserserie er mareridtsfremkaldende og scary as fuck

Sæson 1: Candle Cove (2016)

En børnepsykolog vender tilbage til sin hjemby for at finde ud af, hvorvidt hans brors forsvinden har en forbindelse til lignende sager og et mystisk og bizart tv-program for børn, som blev sendt på samme tid med forsvindingerne. 

Antal afsnit: 6

 
ANNONCE
Channel Zero: Overset gyserserie er mareridtsfremkaldende og scary as fuck

Sæson 2: No-End House (2017)

En ung kvinde og hendes gruppe af venner besøger et mystisk spøgelseshus, men begynder så småt at tvivle på, hvorvidt det er en turistattraktion eller noget ondsindet. 

Antal afsnit: 6

Channel Zero: Overset gyserserie er mareridtsfremkaldende og scary as fuck

Sæson 3: Butcher's Block (2018)

En ung kvinde flytter til en by, som er ramt af en række mystiske forsvindinger. Da kvinden sammen med sin søster begynder at finde ud af, at forsvindingerne måske hænger sammen med en frygteligt rygte, går de i gang med at undersøge, hvad der foregår i den lille by. 

Antal afsnit: 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE