Magasinet M!

Chicks!

Frække, søde samt hotte billeder i kategorierne: Teen Chicks, Pure Naked, Gang Bang, Hot Chicks m.fl.

I kender det alle sammen! Man sidder en sommerdag, lænket fast til computeren, i et forsøg på at finde lækre chicks på nettet. Alle de chicks som hver dag er på stranden, men som man går glip af, fordi computeren tager al opmærksomheden.
Chicks!
Men okay - Hvorfor tage på stranden, når der er installeret en bruser samt en internetopkobling i næsten alle hjem? Ja, for ikke at tale om alle de solcentre der efterhånden erobrer København på samme måde som grønthandlerne.

Nå - Tilbage til emnet. Jeg er lige kommet hjem fra England (dagbog følger), og savner efterhånden chicks, lige så meget som jeg ville savne en seng efter et overstået marathonløb.

Jeg gik straks i gang med Google, Jubii, Yahoo samt mange flere søgemaskiner, i en intens jagt på frække chicks. Men hver eneste side jeg fandt, var enten propfyldt med "knap så kønne" piger eller med tonsvis af vira/spyware.

Men heldigvis for jer, er John-Elton en fighter! En fighter som ikke giver op efter de første 80 mislykkedes forsøg. Jeg satte musikken på fuld knald og intensiverede arbejdet på det kraftigste, og efter blot 45 minutters hårdt arbejde gav det pote.

Siden, jeg gerne vil dele med jer, kære connery-brugere er en tysk side. Ikke sagt at det direkte er en "tysk-naturfilm-side", men den er spækket med lækre chicks, som er lige til at sætte tænderne i.

I kan se frække, søde samt hotte billeder i kategorierne: Teen Chicks, Pure Naked, Gang Bang, Hot Chicks m.fl.

Et brag af en side, som en hver mand bør have tilføjet til sine "Favorites".

Men et godt råd inden I får linket: Hav en serviet klar til brug!

Nyd det (det er sundt) HER!
ANNONCE
Del

Seneste nyt