Magasinet M!

Chok: Videnskaben afslører, at kvinder er lige så vilde med sex som mænd

Det er virkelig rart, når folk forsker i de vigtige ting i stedet for asteroider og den slags pjat.Nu kan man jo selvfølgelig ikke skære alle kvinder over en kam, men det er vel den generelle holdning, at mænd altid tænker mere på sex end kvinder og altid vil have mere sex end kvinder. Men en ny undersøgelse fra app'en Kindara viser, at det blot er en skrøne. Kvinder vil have lige så meget sex som mænd i forholdet.

 

Fik du læst: Sådan ser de perfekte bryster ud

ANNONCE
Kindara - Chok: Videnskaben afslører, at kvinder er lige så vilde med sex som mænd Kindara

Undersøgelsen er lavet ved en rundspørge blandt 500 kvinder, der alle blev spurgt om, hvor tilfredse de var med deres sexliv, om de gerne ville have mere sex i forholdet og hvornår på dagen, de helst ville have sex. Og konklusionen var temmelig klar: Kvinder har mindst lige så meget lyst til mere sex som mænd.

 

Relateret: Forskerne afslører: Så stor er den perfekte penis

ANNONCE
istockphoto.com - Chok: Videnskaben afslører, at kvinder er lige så vilde med sex som mænd istockphoto.com

Over halvdelen af kvinderne var ikke tilfredse med den mængde sex, de havde med deres partner i dag, hvilket får folkene bag undersøgelsen til at konkludere, at det altså er kvinden, der i mere end halvdelen af forhold, vil have mere sex end manden. Derudover viste tallene, at 75 % af kvinderne ville have sex minimum tre gange om ugen, mens 13 % svarede, at de helst ville teste springmadrassen seks gange om ugen.

 

Så du: Pep parforholdet op med disse 14 sextricks

ANNONCE
Del

Seneste nyt