Magasinet M!

Chokerende undersøgelse: Så vigtig er sex for kvinder

Du vil næsten ikke tro, hvor mange kvinder der har droppet en fyr, fordi han er dårlig i sengen. En ny undersøgelse viser, hvor vigtig sex er for kvinder.Du sidder sikkert og tænker det lige nu. Det er kun dig, manden, der går vildt meget op i sex, mens aktiviteterne på lagenerne ikke er så vigtige for kvinden. Bare hun får lidt engang imellem. Men nej. Sådan forholder det sig ikke.

En ny undersøgelse foretaget af sex-sitet lovehoney.com viser nemlig, at sex er rigtig vigtig for kvinderne. God sex, vel at mærke.

Faktisk er sex så vigtig for kvinder, at en tredjedel af respondenterne i undersøgelsen har svaret, at de har slået op med en fyr, fordi han ikke kunne tilfredsstille dem seksuelt. Til sammenligning har kun en femtedel af mændene gjort tilsvarende.

Halvdelen af alle kvinderne i undersøgelsen mener, at seksuel teknik (evnen til at støde eller stange på den rigtige måde) er vigtig, mens kun 37 procent af mændene mener, at kvindernes tekniske evner er vigtige.

I alt deltog 1750 kvinder og mænd i undersøgelsen. Og der er flere chokerende svar fra kvinderne, som du kan læse nærmere om herunder. Især om orgasme - eller mangel på samme.

ANNONCE
iStock - Chokerende undersøgelse: Så vigtig er sex for kvinder iStock

Undersøgelsen afslører desuden, at gennemsnitsvarigheden for kvindernes orgasme er 10,9 sekunder, mens den hos mænd blot er 8,7 sekunder. No shit, Sherlock. Vi har ét, maks to, skud i bøssen.

Derudover viser den - altså, undersøgelsen - at kvinder får bedre orgasmer. Den havde du måske ikke set komme. Faktisk får hele 75 procent af kvinderne multi-orgasmer (flere orgasmer i træk, red.). Kun 67 procent af mændene har oplevet dén nydelse. 

Det eneste punkt, hvor kvinder ikke har held med orgasmerne er i forhold til antallet af dem generelt.

Mindre end en fjerdedel af kvinderne hævder, at de får skedeorgasmer, hver gang de har sex. Til gengæld får to tredjedele af mændene afløb for deres nektar hver gang.

Kun 21 procent af kvinderne får orgasme første gang, de er sammen med en ny fyr, mens 64 procent af mændene får orgasme første gang, de er sammen med en ny pige.

Orgasmen har helt sikkert hovedrollen på lagenerne. 35 procent af mændene og 29 procent af kvinderne mener, at orgasme er det absolut bedste ved sex. Ja, hvad skulle det ellers være? At kilde hinandens numseballer?! Nej, vel?

Det mest chokerende og overraskende ved undersøgelsen er nok, at 87 procent af kvinderne og 84 procent af mændene godt kan blive tilfredsstillet uden at få orgasme.

ANNONCE
iStock - Chokerende undersøgelse: Så vigtig er sex for kvinder iStock

Til sidst spurgte Lovehoney sine 1750 svarpersoner om, hvor lang tid deres orgasmer varer i gennemsnit.

Kvinder:
10 procent får orgasmer i 0-5 sekunder

46 procent får orgasmer i 6-10 sekunder

24 procent får orgasmer i 11-15 sekunder

10 procent får orgasmer i 16-20 sekunder

Syv procent får orgasmer i mere end 20 sekunder

Tre procent har aldrig fået en orgasme

Mænd:
23 procent får orgasmer i 0-5 sekunder

50 procent får orgasmer i 6-10 sekunder

18 procent får orgasmer i 11-15 sekunder

Fem procent får orgasmer i 16-20 sekunder

Tre procent får orgasmer i mere end 20 sekunder

En procent har aldrig fået en orgasme

ANNONCE
Del

Seneste nyt