Magasinet M!

Chris Hemsworth om sin MCU-fremtid: Hvis jeg skal være Thor igen, skal tonen ændres drastisk

Thor 5?

Chris Hemsworths seneste Thor-film, Thor 4: Love and Thunder, blev mødt med en blandet modtagelse - der er bred enighed om, at Taika Waititi måske tog den muntre, parodiske tone lidt for langt ind i filmens DNA.

Sådan lyder det, hvis man spørger stjernen selv om hans fremtid i MCU - i et interview med Happy, Sad Confused-podcasten fortalte han følgende:

Du ser på Thor 1 og 2 og de er ret ens. Så har vi Ragnarok og Love and Thunder, de er også lidt ens. Det handler om at genopfinde konceptet. Jeg havde mulighed for at lave drastiske ting med karakteren i Infinity War og Endgame."

Hvortil han understreger:

"Det må ikke blive for familiært. Det bliver for dovent. Jeg ved ikke engang, om jeg er inviteret tilbage - men hvis jeg gjorde, så skulle der ske en drastisk ændring i tonen og det hele. Om ikke andet så for min egen mentale sundhed - Thor mistede lidt sit sind på den seneste. Han skal til at finde ud af det hele igen."

Gad vide, om det lykkes at blive enige om en ny Thor - måske hvor han vender tilbage til en bad-ass-karakter med kun et snert af humor?

Det finder vi ud af med tiden!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce