Magasinet M!

Chris Pratt: Jurassic World 3 bliver dinoernes svar på Marvels Endgame

Det bliver stort!

Jurassic Park tog verden med storm i 90'erne, og da en ny generation af biografgængere såvel som en ny batch af dinoer så dagens lys i Jurassic World i 2015, så tog franchisen en helt ny drejning.

Jurassic World 2 var en elendig efterfølger, hvor det hele stak af til sidst - og da vi allerede vidste, at franchisen ville afslutte med en trilogi i World-franchisen, så har forventningerne ikke været tårnhøje til treeren.

Men det er heldigvis blevet ændret lidt løbende - vi har fået bekræftet, at de gamle kendinge, Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum kommer tilbage.

Men endnu vildere er, at hovedrolleindhaver Chris Pratt mener, at vi skal glæde os lige så meget, som vi gjorde til at se finalen i Infinity-sagaen, Avengers: Endgame.

I et interview med Slashfilm fortæller han følgende:

"Vi må ikke sig noget, men alle er nærmest med. Alle karaktererne fra de originale film vender tilbage. Vi kan forvente en film på samme måde, som hvordan Endgame afsluttede tingene for Marvel."

Jurassic World 3 lander i biffen d. 10. juni 2021.

ANNONCE
Chris Pratt: Jurassic World 3 bliver dinoernes svar på Marvels Endgame
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt