Magasinet M!

Christians historie

At få herpes OG klamydia er omtrent ligeså sjovt som et spark i kuglerne. Det kan Christian skrive under på...

Christians historie

Jeg er 20 år i dag, og for et år siden dyrkede jeg ubeskyttet sex, selvfølgelig i bedste overbevisning om, at jeg ikke ville få en kønssygdom - dog kunne jeg allerede dagen efter mærke, at noget var galt. Det gjorde modbydelig ondt, kløede, sveg og så kunne jeg næsten ikke tisse uden at danse rundt på toilettet, fordi jeg var helt hudløs dernede .

 

Både herpes og klamydia

Jeg gik først til lægen en uge efter at det hele var begyndt at gøre ondt, hvilket ikke var klogt! Han kunne konstatere med 99% sikkerhed, at jeg var smittet med herpes uden at tage en eneste prøve - prøven tog han dog alligevel, så han var helt sikker i sin sag og hold da kæft, hvor gjorde det ondt! Var selvfølgelig også smittet med klamydia for at gøre sagen endnu værre. Turen til lægen var egentlig ikke så slem i sig selv, for jeg var jo klar over, at noget var galt, men at få konstateret herpes var næsten ikke til at bære - "det går aldrig væk", kan jeg huske lægen sagde.

 

Smittet resten af livet

Jeg blev sat i behandling med det samme og sådan en behandling varer i en uge, men min første behandling varede 2 uger, fordi jeg havde trukket den så længe. Herpes skal behandles så snart man mærker noget. Det er et år siden den dag idag og jeg bliver stadig behandlet for det - ca. hver 2. måned får jeg en tur og det varer så den her uge og øv tænker jeg hver gang! Hver dag man bliver jeg mindet, om hvor "farligt" sex egentlig kan være. Jeg er egentlig ikke pinlig over det og er heller ikke bange for at fortælle det, hvis jeg møder en ny, for sådan et mit liv nu. Har heller ikke mødt nogen endnu, som er bakket fordi de får det af vide - folk sætter pris på man er ærlig, så vi alle kan tage vores forholdsregler! Men skulle nogen komme i min situation, hvilket der jo nok er nogen som skal, så gå til læge så snart Imærker noget - også hellere en gang for meget end en gang for lidt eller for sent!

 

Har du været ude for noget lignende? Del det med os!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE