Magasinet M!

Christianshavns gymnasium smider trøjen

Vi gav jer Silkeborg, og nu giver vi jer Christianhavns gymnasium...

Man er ung, man er kåd - man har opdaget Tequila og er fandens vild for at vise man godt tør! - Sådan kan drengerøve bedst lide tøser, og sådan er pigerne øjensynligt på Christianhavns gymnasium i 1K.
Christianshavns gymnasium smider trøjen
Behovet for at udstille sig selv i medierne, til fester, på gaden og generelt bare få opmærksomhed, ser endnu engang ud til at komme danske drengerøve til gavn. Denne gang møder vi 1K på Christianhavns Gymnasium til farvefest - med billeder på hjemmesiden Classmates.dk...

At pigerne i min årgang ikke på nogen måde formåede at udstille sig selv, hverken offentligt eller til private fester, kan til tider ærge mig - men tænker jeg grundigt efter bevæger vi os måske imod et samfund i forfald! Hvor er moralen, hvor er blufærdigheden - er Danmark ved at blive et land med børn og unge der skriger på opmærksomhed - måske fordi forældrene er lige så egocentrerede som de unge selv?

Piger mand jer dog op, sigt mod stjernerne... og hvis I alligevel vil gå og smide tøjet, så sørg dog for at få penge for det!

Du kan se resten af billederne ved at klikke her
ANNONCE
Del

Seneste nyt