Magasinet M!

Cira B: sexet babe med en masse talenter

Skuespiller, sanger og mega babe! - Nu med musikvideo alt for fræk til Youtube!


Cira B-Fuck Med Mig Nu by Diversitymm
Cira B: sexet babe med en masse talenter
Vi på redaktionen er naturligvis altid på udkig efter danmarks dejligste damer, og nu har vi fundet endnu et pragteksemplar. Hun hedder Cira Beenfeldt og hun er ikke alene vanvittigt lækker, hun er også vanvittigt talentful. Cira er klar med sin første single, som du kan se ovenfor. I den anledning har vi fået lov at låne nogle billeder af den frække debutant, der er i samme genre som vi kan forvente albumcoveret til at være. I musikken har Cira valgt at kaste sig ud i noget rap og hiphop agtigt, der også er inspireret af clubbing-genren.
"Det bliver et fedt mix af lidt af det hele" lover den smukke sanger os. Cira fortæller os at hun efterhånden i mange år har skrevet både sangtekster, og tænkt på hvilke fede beats, der kunne passe til. For ikke særlig længe siden optrådte Cira også som hovedperson i rapperen Alias' video til hans single "Fars lille pige".
ANNONCE
Hvis du vil holdes opdateret om alt det Cira har gang i, kan du like hendes facebookside eller holde øje med denne side. Vi har selvfølgelig hevet Cira ind til vores eget photoshoot der dukker op senere på året.
Del

Seneste nyt