Magasinet M!

Cira er tilbage med ny video!

Den nye video til nummeret Modvind, er nu ude. Cira blotter sig her i mere end fysisk forstand.

Modvind - Cira Beenfeldt (official music video) from Original Wunderkind Films on Vimeo.

Så er Cira B på den igen - den her video vil du garanteret trykke play på, fordi jeg nu fortæller at der er masser af nøgenhed og flotte former i den. (!)
Men ikke nok med det. Cira og hendes crew har en trang til at fortælle historier med teatralske elementer og en gennemgående rød tråd af fandenivoldskhed.

Det er ikke nogen hemmelighed at vi her på Connery er glade for Cira, hun er nemlig en pige der kan finde ud af at balancere mellem at have benene plantet solidt på jorden og stadig række ud efter stjernerne - og også gøre dette mens hun ser mega godt ud! Held og lykke med din nye single Cira, vi hepper stadig på dig!
ANNONCE
Cira er tilbage med ny video!

Om baggrunden for nummeret og optagelserne af videoen, siger Cira:
Modvind er skrevet på baggrund af et meget kaotisk og ulykkeligt forhold jeg kom ud af for 3 mdr siden. Jeg kunne råbe, skrige og skabe mig men fik intet kærlighed, det var kun mig der skulle give og give og give, det føltes oprigtigt som at råbe i modvind.. Som jeg har sagt "nå ja, men jeg fik da en god sang ud af det" haha.

Det er første gang jeg er gået ned i gear og synger hele vejen igennem. Jeg er dødnervøs over anmeldernes dom, for "modvind" er MIG og det er meget ærligt. I videoen har mit hold og jeg forsøgt at skabe en stumfilmsagtig stemning og i bedste Cira B stil var det en selvfølge at jeg på den ene eller anden måde skulle bevare min "fuck-jer-jeg-gør-som-det-passer-mig" attitude, for at det skulle passe ind i vores Chaplin univers valgte vi at få en dygtig kunstner til at bodypainte mig, hvilket tog 4 timer hvor jeg pis’ frøs i en stor hal. Har dog fået brystdutter på og tape mellem benene for at kunne komme på youtube.  mine modeller er iført samme "kostume" og på settet havde mændene lidt svært ved at bevare fokus uden at skrige af grin. Der var hvidmalede bryster og numser alle vegne. Og i og med at jeg ikke bruger generte piger gik de 16 timers optagelser da os vildt hurtigt.

ANNONCE
Se også Cira B som Månedens Babe på Connery.dk her
Del

Seneste nyt

Annonce