Magasinet M!

Clarkson, Hammond og May er tilbage med endnu en Grand Tour-serie

Eurocrash tager de aldrende drengerøve gennem Polen og hele vejen til Slovenien

Jeremy, Richard og James er klar med en ny serie af Prime Video-serien 'The Grand Tour'. 

Denne gang går turen til Centraleuropa, vidst nok, fordi det er det eneste sted, trioen stadig ikke har fået indrejseforbud...

Clarkson, Hammond og May er kendt for deres uventede og ofte kontroversielle optræden i forskellige dele af verden. Men det er lige præcis, hvad der har gjort 'The Grand Tour' til et af de mest sete og elskede bilprogrammer, efter det original Top Gear, selvfølgelig.

ANNONCE
Eurocrash

Med titlen 'Eurocrash' vil det nye eventyr tage sin start i Gda?sk, Polen, og rejse gennem Slovakiet og Ungarn, inden trioen når deres endelige destination - den betagende Bled-sø i Slovenien. 

Det kommer til at ske med en usædvanlig sammensætning af køretøjer: En skandaløs japansk Al Capone-gangsterbil, en pickup, der tror, den er en cabriolet, og en 75 år gammel amerikansk mikro-mini.

Men det er ikke bare et typisk roadtrip. Undervejs vil de forårsage kaos ved et spektakulært motorløb med sovjetiske Formel 1-biler, besøge den eksakte fangelejr, hvor 'Den Store Flugt' fandt sted, og rekruttere en berømt Formel 1-verdensmester til deres team i Krakow. Og som om det ikke var nok, vil de også teste en østeuropæisk hyperbil, en skjult Škoda-racerklassiker og verdens mest avancerede flyvende bil.

Efter en hård tid i Ungarn, hvor de ender i en tidssløjfe og flygter fra verdens mest dødbringende bueskytter, fortsætter holdet mod målstregen med endnu flere farer, der venter på dem, herunder en spektakulær 'Fast and Furious'-inspireret finale på en militær luftbase.

Sæsonstarten er den 16. juni på Prime Video!

ANNONCE
Del

Seneste nyt