Magasinet M!

Claudia Vanessa Diaz Bak fra Paradise Hotel

Som optakt til den nye Paradise Hotel sæson, bringer vi her Claudia Vanessa Diaz Bak fra sidste sæson. Her fortæller hun om at være overvåget 24/7 og vilde byture. Claudia er i øvrigt lige nu i Mexico for at optage til den nye Paradise Hotel sæson.

Foto: Christian Grüner - Makeup: Ditte Ussing - Model: Claudia Vanessa Diaz Bak - Claudia Vanessa Diaz Bak fra Paradise Hotel Foto: Christian Grüner - Makeup: Ditte Ussing - Model: Claudia Vanessa Diaz Bak

Hvordan har du det med at stå foran et kamera?

"Jeg har det egentlig rigtig godt foran et kamera. Det falder mig ret naturligt. Desuden er det jo altid sjovt at se sig selv bagefter", fortæller Claudia og smiler.

 


Hvordan er det at blive overvåget 24 timer i døgnet på Paradise Hotel?

"Det er lidt en paranoid følelse at vide, at der er nogen, som kigger på mig konstant. Til sidst bliver det bare hverdag, og man glemmer kameraerne. Det bliver simpelthen en vanesag.

 


Hvordan har tiden været efter Paradise Hotel?

"Tiden efter Paradise har været en oplevelse for livet. Det er jo det der hører med; altså at skrive autografer, snakke med journalister og lignende. Jeg har nydt det, og gør det stadig".

 


Hvad går du ellers og laver for tiden?

"Lige for tiden læser jeg historie/religion og samfundsfag på KVUC. Jeg er lige startet i august, så det er svært at vænne sig til den nye hverdag, men det er super dejligt endelig at komme i gang med noget".

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Makeup: Ditte Ussing - Model: Claudia Vanessa Diaz Bak - Claudia Vanessa Diaz Bak fra Paradise Hotel Foto: Christian Grüner - Makeup: Ditte Ussing - Model: Claudia Vanessa Diaz Bak

 Hvor var du sidst ude at rejse, og hvad gjorde rejsen fed?

"Bum bum, det var helt sikkert i Oslo med Paradise. Det var en super fed ferie, og vi gav den mega smadder... det er jo også bare det man skal, ikke?. På den tur mødte en masse fantastiske mennesker, og en del af de norske deltagere fra Paradise. Det var en mega fed weekend!!"


Du kan opleve Claudia i Paradise Hotel (igen) i den nye sæson, som bliver filmet i Mexico.

Foto: Christian Grüner

Makeup: Ditte Ussing

ANNONCE
Læserservice
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200

Hvem bliver næste Connerybabe?

Den næste babe vælges fra vores Hot 50 babes. Alle babe-profiler deltager. Er du selv en babe, så opret dig med det samme. Kandidater kan inviteres via denne Facebook gruppe.Her kan du læse mere
ANNONCE
Del

Seneste nyt