Magasinet M!

CoD Warzone tilføjer 50 vs 50 team deathmatch

Fjerde sæson er landet

Activision fortsætter med at tilføje indhold til både Call of Duty MW og Warzone, og med introduktionen af fjerde sæson, er den vildeste nyhed, at gratis-verisonen Warzone, nu har tilføjet en massiv multiplayerfunktion, der deler de 100 mulige spillere op i to hold. 50 vs 50, baby!

Den nye Team Deathmatch hedder Warzone Rumble. 

I Battle Royale er der også kommet nye in-game tilføjelser - de tre begivenheder sker altid midtvejs i spillet, og kan trigge tre forskellige events. 

1. Fire Sale: Når Fire Sale aktiveres, bliver der midlertidigt udalg på Buy Stations, hvor de fleste muligheder bliver sat ned med 80% og nogle items bliver gratis - Dette event vil komme til at skabe ekstra kaos omkring indkøbsstationerne. 

2. Jailbreak: Når Jailbreak aktiveres, bliver alle spillere der på tidspunktet er døde, lukket ud i spillet igen. Det sker uanset om man venter på en 1v1 kamp i Gulag, eller er blevet udraderet og sidder tilbage som tilskuer. 

3. Supply Chopper: Dette event smider en heavy armor-helikopter ind over mappet. Når helikopteren skydes ned, vil den droppe en række højkvalitetsloot, der altid vil involvere tre UAV, to armor-boxes, munitions boxes, en gasmaske, en granatkaster og masser af dollars. 

Warzone får også to øvrige game modes: Juggernaut Royale smækker tre Juggernaut suits ned på mappet, og følger ellers de normale Battle Royale regler - når en Juggernaut-spiller slåes ihjel, bliver der deployet en ny dragt til de resterende spillere. 

Realism er den sidste tilføjelse, der følger Multiplayer mode, men med minimalt heads up display og højere headshot-skade. 


I Modern Warfare - altså for dem der har købt spillet, kommer der tre nye gratis maps, nye multiplayer modes og en række nye missioner.

ANNONCE
CoD Warfare - Season 4
Del

Seneste nyt

Annonce