Magasinet M!

Colemans billige oppustelige spabad har plads til dig og dine venner og er nemt at flytte rundt

Hvad skal man med et spabad på badeværelset, når man kan have et i stuen eller i haven?

Colemans billige oppustelige spabad har plads til dig og dine venner og er nemt at flytte rundt

Skal du have installeret et spabad på badeværelset, er det noget, der koster grunker. Og noget, der afholder mange fra at udleve deres spa-drøm. Men der er andre mere brugervenlige muligheder, som er mindre permanente, i tilfælde af at du pludselig skal flytte fra din lejlighed. For hvorfor ikke overveje Coleman Lay-Z Spa eksempelvis?

Dette spabad er oppusteligt og har plads til fire personer, skriver sitet HiConsumption. Selvom det skal pustes op, kan du både styre badets pumpe og temperatur digitalt. En temperatur, du kan få op på hele 40 behagelige grader. Når det er tomt, vejer spabadet beskedne 32 kilo, hvilket altså gør, at det er forholdsvis nemt at rykke rundt med. Udover det kan Coleman Lay-Z Spa prale af hele 120 små boble-motorer, at være lavet af stofbelagt materiale, ligesom det ikke kræver den helt store vedligeholdelse på grund af de to nemt udskiftelige filter-patroner, som hele tiden sørger for, at vandet er friskt. Spabadet er perfekt til afslapning med gutterne og en flaske boblevand (høhø), til dine ømme muskler efter en hård omgang træning, eller hvis du og damen skal have lidt alenetid sammen.

Nå ja, og så koster det ikke det helt store. I hvertfald hvis man sammenligner med et almindeligt spabad, der nemt kan koste 10.000kroner. Lige nu står det nemlig til små 2.600 kroner og kan købes her. 

Herunder kan du se en anmeldelse af Coleman Lay-Z Spa

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE