Magasinet M!

Connery addiction

Er jeg den eneste der er afhængig?Jeg er afhængig, ikke af alkohol eller stoffer, men af connery.dk og jeg tror ikke jeg er den eneste. Diverse forsøg på afvænning, nedtrapning osv. har ikke virket, så har måtte overgive mig helt og totalt til denne fantastiske side og dens brugere.
Connery addiction
Kender i det, man har sat sig for lige at tjekke sin mail, søge på en eller anden ting på google.com eller man skal lige betale et par regninger via netbank. Man sætter sig ved Pc'en og uden at tænke over det, taster man http://www.connery.dk/ i adressefeltet. Det sker stort set hver gang for mig, om jeg så sidder ved mine venners computer og lige skal vise dem noget på en eller anden side, så taster fingrene helt af sig selv adressen til Danmarks fedeste online-magasin.

Jeg er inde og tjekke connery.dk mindst 100 gange om dagen, jeg kan ikke sætte mig ved computeren uden lige at skulle tjekke om der er kommet nogle nye tråde i debat-forum, om nogle af skrevet i min gæstebog, svaret på mine indlæg i trådene, og lignende. Det er skræmmende så meget en internetside kan fylde i ens hverdag. Jeg har min daglige rutine med forskellige hjemmesider jeg lige må tjekke. Connery.dk tager helt klar førstepladsen, nok også fordi der stort set hver gang man tjekker er noget nyt og spændende på siden. Bare man er væk i 10 minutter så er der en eller anden, der i mellemtiden har oprettet en ny tråd, svaret på et indlæg osv.

Folk i min klasse er mildest talt skræmt over hvor meget mit humør kan skifte fra over-lalle-glad til helt-nede-i-kulkælderen hvis jeg ikke kan komme ind på Connery. Det kan være fordi skolens computere ikke kører optimalt og så får den da lige et gok i nøden. Det er lige før at jeg konventere til neglebidder, får rysteture osv. men også kun ligefør. Selvom man lige har været inde og tjekke 10 minutter før, så har man altså fået overbevist sig selv om at der helt sikkert ville være masser af top-ny underholdning nu og man går glip af en helt masse når nu man ikke kan komme ind på siden.

Jeg er direkte skræmt, men ville sgu heller ikke være foruden, når man tænker tilbage på hvor meget sjov man har haft på denne side og med de mennesker, der befinder sig på den. Jeg har været på siden i over 3 år nu og hold kæft hvor er der sket meget når man tænker over det.

Når man snakker om siden til andre, så tror jeg de har svært ved at forstå hvad det egentlig er siden kan give en. Hvordan man kan bruge over 100 dage af sit liv på denne side. Det er svært at beskrive hvad Connery.dk er, men er man en del af siden, er man ikke i tvivl. Connery.dk er det daglige input i hverdagen, der skaber underholdning i ens ellers grå hverdag på arbejdet, i skolen, på sygedage osv.
ANNONCE
Connery addiction
Gennem årene har jeg fået sat ansigt på en del af Connerys medlemmer, de er ikke længere kun et brugernavn med en bestemt mening, der kommer til udtryk i
Jeg har deltaget i en masse fede arrangementer gennem de over 3 år jeg har været på siden. Først var det kun skribentarrangementer, men senere er Connery-pool og nu Connery-bowling kommet til. Tror ikke jeg er ene om at glæde mig som et lille barn til hver gang jeg skal til sådan et arrangement. Det lyder egentlig ret plat, set udefra, og giver en lyst til at sige til sig selv: "få dig et liv!" men jeg har et liv og 1/10 af det leves fortiden gennem Connery.dk, og hvor er det bare fedt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt