Magasinet M!

Connery Redaktionen: Årets babes 2012

Her er den sidste artikel i serien, godt nytår.

Lidt forsinket er vi nået til den sidste kategori i artikelserien, om 'Årets (X)'

Vi slutter her af med at kåre "Årets Babe" - det er muligt at artikelafsnittene ikke er nær så lange, til gengæld er billederne af de lækre damer mange.
ANNONCE
Connery Redaktionen: Årets babes 2012

Årets babe ifølge Lasse M: Mila Kunis

Årets babe er Mila Kunis fordi SE PÅ HENDE!
 
Mila Kunis er mit bud på årets babe, fordi i modsætning til hvad der typisk bliver fremhævet som ”babes”, så er Kunis anderledes.
Hun er ikke særligt høj, eller specielt proportioneret i bryststørrelse.
.. Men fuck, hun ser fandeme dejlig ud.
 
I modsætning til de ”babes” der typisk figurerer rundt på Connery.dk, så har denne også talent bag sig. (Red. Mila var fredagsbabe i foråret.)
Jeg syntes virkelig at Mila Kunis er morsom. Hun er dertil også en talentfuld skuespiller.
Plus hun virker som en, der kunne være nice at hænge ud med.
.. og desuden er hun.. Fuck it. Du er allerede i galleriet, ingen grund til at skrive mere.
Nyd hende.
ANNONCE
Connery Redaktionen: Årets babes 2012

Året babe ifølge Mikkel: Emma Stone

I modsætning til Lasse har jeg ikke nær så let ved at bestemme mig...
Hvorfor? Fordi, hold nu op, hvor har jeg mødt årets babe mange gange i året rundt omkring i forskellige vandhuller (ølsteder om du vil).

Men hey! Kira Eggers har gjort det rigtig godt i efterårets fotoserie, hey Kira, skal vi snuppe en kop kaffe næste gang jeg er i nabolaget? Kira får en solid 2. plads i år, fordi hun har stadig har styr på det hele.

Emma Stone får vinderstemmen herfra, hun gjorde et top arbejde i rebootet af Spiderman (yes, ikke mere Kirsten Dunst!) og hun har altid fantastiske replikker i de film hun er med i, og ja hun rocker også det lyse hår. Anyways. Kig med i galleriet.
ANNONCE
Connery Redaktionen: Årets babes 2012

Årets babe ifølge Søren: Emma Watson

Det virker lidt akavet, når man tænker tilbage på de første Harry Potter film, men den lille Hermione er gået hen og blevet en vaskeægte babe. Hun er lidt 'girl next door' og en smule genert, men det er også en del af charmen. Og hvem kan stå for brune øjne?

Det var et tæt løb mellem hende og den anden Emma (Stone), men ved sten-saks-papir, trække-strå og plat-eller-krone faldt det ud til Watsons fordel - men velfortjent! Vi glæder os til at se hende i de kommende film, der kommer i biografen i 2013 og 2014.
ANNONCE
Del

Seneste nyt