Magasinet M!

Connie Brockie fra Paradise Hotel

Endnu engang bringer vi en deltager fra Paradise Hotel. Hun er ung, smuk og ekstra sød når hun snakker færøsk!

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ AT FÅ INFO NÆSTE GANG MÅNEDENS BABE UDKOMMER, SÅ BLIV GRATIS MEDLEM AF CONNERY.DK VED AT KLIKKE HER
Connie Brockie fra Paradise Hotel
Lige for tiden er du i Danmark (maj og juni) , selvom du normalt befinder dig på Færøerne. Hvordan er der her?

"Lige nu synes jeg det er sjovt, men meget hektisk. Hvis jeg havde en kæreste med, ville det formentlig være lidt mere stille og roligt."

Hvor meget ser du så til de andre fra denne sæson af Paradise Hotel?

"Det er selvfølgelig svært for mig, da jeg bor på Færøerne. Men da det kørte på tv, blev parceremonien vist på Luux hver torsdag, og så var der fest bagefter, som jeg også har været med til de enkelte gange jeg har været i Danmark siden Paradise Hotel startede.

Og ellers har vi været gæstebartendere en del steder."

Hvorfor meldte / ville du med i Paradise Hotel?

"Det var pga. en aftale med en veninde, hvor vi havde aftalt at jeg ville melde mig, hvis jeg var single. Hun turde ikke selv og det gjorde mine andre veninder faktisk heller ikke.

Men spillet interesserede mig også, og en gratis ferie til Mexico og mulighed for at vinde en masse penge, hvorfor ikke?" siger Connie og smiler.

Hvad har overrasket dig i forhold til hvad du så på tv og hvordan det foregik i virkeligheden?


"Melissa blev f.eks. ikke vist meget, og det så ud som om hun aldrig deltog i noget. Sådan var det slet ikke. Hun var lige så meget med til at lave sjove ting.
ANNONCE
Connie Brockie fra Paradise Hotel
Jeg synes derimod selv Martin var ude om det, for han snød andre flere gange. Og da han skød mig i hovedet med fingrene mens jeg sov, var det kun for kameraets skyld, da der ikke var andre end ham og jeg i nærheden.

Det er én ting at gøre noget en gang, og have det dårligt med det, men han gjorde det flere gange, og meget af det var unøvendige bagtalelser og spil.

Personligt blev jeg fremstillet som "Palle alene i verden", men sådan var det ikke hele tiden. For jeg havde det også meget sjovt derinde.

Og så synes jeg at min sidste dag blev vist helt forkert, da Michael og Fredrik lavede en joke om at få 4 personer smidt ud på en gang.
Jeg sagde næsten ikke noget da de fortalte mig om planen, fordi jeg troede måske det var en joke mod Fredrik, da han virkede så ivrig om planen.

Jeg skulle snakke med Michael om det bagefter, men det var ligesom lidt for sent desværre, og det blev brugt mod mig. Selv om jeg blev interviewet om det, før jeg vidste at det var en joke, hvor jeg fortalte at det var en dum plan, og jeg vidste det ikke ville virke, og jeg forklarede hvorfor, så blev det aldrig vist på tv."

Vil du deltage i reality igen?


"Muligvis, hvis det er noget for mig. Hvis jeg blev bedt om at deltage i Paradise Hotel igen, så ville jeg bestemt tænke over det, men så ville jeg ikke holde mig tilbage med mine meninger.

Robinson er også noget som interesserer mig, men jeg ville ikke løbe rundt nøgen. At vise mig nøgen for alle, er noget jeg har lovet mig selv og min mor at jeg ikke vil gøre.

Det handler altid om at kunne se mig selv i øjnene bagefter, også når jeg engang bliver gammel."

Check Connie Brockies billeder ud!

Læserservice:
Wallpapers:
1024x768 | 1280x800 | 1600x1200

Fotograf: Christian Grüner

Bliv månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til [email protected]
ANNONCE
Del

Seneste nyt