Magasinet M!

Coole computerkampe

Vi har udvalgt ti af historiens sejeste computergenererede kampsekvenser

Coole computerkampe

Starship Troopers


Siden computeren gjorde sit uigenkaldelige indtog i filmens verden, er computergrafik blevet mere og mere normalt. Vi har derfor fundet de ti kampscener der med lidt hjælp fra computergrafikken, er blevet til nogle af de bedste i filmhistorien. God fornøjelse!

10. Starship Troopers - Mennesker mod Arachnids

Selve filmen er så dårlig, at den er fed,  men den har nogle af de mest actionfyldt kampscener nogensinde. De superklamme insektmonstre får hvad de har fortjent i denne scene, hvor planet P invaderes. Det var en af de første film, der lavede computergenererede kampscener på så stort et plan.

 

Spider-Man 2

 
9. Spider-Man 2 - Spider-Man mod Doctor Octopus

Spider-Man 2 skruede op for den vilde grafik-action, ikke mindst på grund af Dr. Octopus. I denne action-mættede scene, ser det ud som om de både er på sightseeing i New York, samtidig med at de slår hinanden til plukfisk. Helt genial action og klart film-seriens bedste slåskamp indtil videre.

The Matrix Reloaded


8. The Matrix Reloaded - Neo mod mange gange Agent Smith

Selvom Neo har lært at bøje fysikkens (Matrix'ens) regler efter forgodtbefindende, får han alligevel hænderne fulde, da agent Smith pludselig bliver til rigtig, rigtig mange gange Agent Smith. Absolut en af filmhistoriens vildeste og mest bizarre slåskampe nogensinde. Helt genialt!

V for Vendetta


7. V for Vendetta - V mod Politiet

V For Vendetta er egentlig ikke en synderligt action-fyldt film, men den var absolut seværdig. Alligevel var det lidt synd, at V ikke fik lov at vise mere af sine talenter med knive, for han er så god til det. Det ses bedst i hans sidste slåskamp, hvor han i gloriøs slowmotion, gør det af med 10-12 politimænd.

Transformers


6. Transformers - Autobots mod Decepticons

Filmen er alt for lang og Shia LaBeouf siger "NO, NO, NO!" hele tiden, men selve grafikken og action-sekvenserne er noget af det vildeste, der er med på denne liste. Det er så vildt, at det til dels kan være svært at se hvem der er hvem, for det går stærkt. Men det er uden tvivl overfedt.

King Kong


5. King Kong - King Kong mod tre gange Vastatosaurus rex

Peter Jacksons version af King Kong er slet ikke så dårlig, som så mange mennesker går og siger. Ja, historien halter lidt her og der, men det gør action-sekvenserne absolut ikke. Der er en del at vælge imellem, men især den mellem King Kong og et par V-Rex' (de nyere, vildere T-Rex') fortjener ekstra opmærksomhed.

LoTR: TTT

 
4. Lord Of The Rings: The Two Towers - Mennesker og elvere mod Orker

Hvis du synes den første Ringenes Herre-film var lidt tam på store action-scener, så blev du nok lidt gladere da du så 2'eren. Orkernes nådesløse angreb på Helm's Deep, hvor alle filmens helte befinder sig, er lige præcis den slags episke slag, som kun kan lade sig gøre, takket være computer grafik - men det er satme flot alligevel.

The Matrix


3. The Matrix - Neo mod Morpheus

Det er den første egentlige slåskamp i Matrixen, og dermed også den de fleste husker bedst. De af jer, der kan huske, hvor hjerneblæsende filmen var, vil også huske, at I under denne scene tænkte: "orh, hvad, jeg vil også ha' en Matrix...". Kombinationen af at man lærer at forstå filmens "computerverden" og en fuldstændig crazy slåskamp er genial.

300


2. 300 - Spartanere vs. Persere

300 er jo stort set én lang slåskamp, så det er svært at vælge en scene ud, men vi forsøger alligevel. Da den første bølge af persere angriber, og spartanerne for alvor får lov at vise, hvad de duer til, er noget af de bedste. Filmens unikke visuelle tegneseriestil passer helt perfekt til den super blodige vold. Lækkert!

LoTR:RoTK


1. Lord Of The Rings: Return Of The King - Mennesker mod orker

Ingen overraskelse her. Return Of The Kings afsluttende kamp mellem det gode og det onde, står stadig som noget af det vildeste, flotteste, mest sindssyge computer-action, vi har set til dato. Ja, det hele bliver lidt åndssvagt da de grønne spøgelser kommer og dræber alle de onde, men indtil da er det historisk. En klar vinder! Se selv...

ANNONCE
Del

Seneste nyt