Magasinet M!

Cornflakes blev opfundet som et middel mod onani

Cornflakes blev i sin tid opfundet som et middel mod onani. Opfinderen var en gal læge, der hadede sex.

Når du hælder en skål op med cornflakes om morgenen, så tænker du nok, at det er for at blive mæt og få en god start på dagen, at du spiser det. For morgenmad er jo dagens vigtigste måltid, som din mor sikkert altid prøvede at bilde dig ind. 

Men du vidste nok ikke, at når du sætter tænderne i de knasende, gule majsflager, så er du faktisk igang med at indtage det, der tilbage 1800-tallet skulle være et vidundermiddel mod onani.

Ifølge Mentalfloss.com var manden bag cornflakes, John Harvey Kellogg, nemlig lidt af en galning, når det kom til afholdenhed fra sex og onani. Han mente, at sex var skyld i sygdomme, og at den bedste måde at komme de sygdomme til livs var helt at afholde sig fra at dyrke sex. 

Han selv var gift med sin kone i 41 år, inden hun døde. Men ikke en eneste gang valgte de at fuldbyrde ægteskabet - altså knaldede han aldrig med sin kone eller andre for den sags skyld. 

Behandling af sex og onani - de farlige sygdomme

John Harvey Kellogg var læge og havde sit eget hospital, hvor han kørte forsøg og behandling på patienter, der var besatte af sex og onani. Derudover gik han meget op i sund kost, var selv vegetar og troede på, at man kunne helbrede patienter via sund og rigtig kost.

For John Harvey Kellogg var overbevist om, at mennesker, der havde usunde spisevaner, også havde usunde seksualvaner. Altså var fed og usund mad lig med, at folk dyrkede sex og onanerede ustyrligt.

Derfor opfandt han en dag cornflakes. Cornflakes var nemlig på den ene side tilpas kedeligt og ensformigt til at holde folk rolige og på den anden side også nærende nok til, at man godt kunne overleve af det.

ANNONCE
Wikimedia - Cornflakes blev opfundet som et middel mod onani Wikimedia

Cornflakes var dog langt fra den eneste metode, Kellogg afprøvede for at gøre folk afholdende. I den mildere ende eksperimenterede han med tarmskylninger, der skulle være med til at holde folk fra lagengymnastik. Også her inddragede han morgenmadsprodukter og gav folk yoghurt-tarmskylninger.

I den voldsommere ende skamferede han folk - blandt andet ved at hælde syre på kvinders klitoris for at mindske deres lyster. 

Men til forskel fra syre på kønsdele blev Cornflakes hurtigt populært. Dog ikke helt på den måde, som John Harvey Kellogg havde forestillet sig. Sammen med sin bror Will Keith Kellogg begyndte han nemlig at sælge det nye produkt.

Brødre i skilsmisse

Will Keith var dog ikke nær så stor en afholdenhedsfanatiker som sin bror, men havde til gengæld meget mere forstand på forretning. Han begyndte at markedsføre cornflakes under navnet Kellogg, og det blev hurtigt en gigantisk sællert.

Dog blev de to brødre uvenner, da den yngre bror Will Keith ville putte sukker i cornflakesene, da han mente, at det ville gøre det til en større succes. Men det ville John Harvey Kellogg selvfølgelig ikke finde sig i, og de to brødre forretningsforhold endte i skilsmisse.

Will Keith Kelloggs endte med at putte sukker i sine cornflakes, og hans selskab er det, vi i dag kender som The Kellogs Company.

Det er i øvrigt aldrig blevet videnskabeligt bevist, at cornflakes mindsker ens lyst til sex og onani. Så spis bare løs.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt