Magasinet M!

Crash Bandicoot er tilbage

Det spinnende pungdyr er tilbage, så du kan tage en runde rumble med makkerne

Crash Bandicoot er tilbage i en helt ny udgave. "Crash Team Rumble", det seneste spil i Crash Bandicoot-serien, er blevet udgivet af Activision. 

Spillet er udviklet af hos Toys for Bob - som også har stået for de seneste Crash-udgivelser - er nu tilgængeligt på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S og Xbox One.

ANNONCE
Crash Team Rumble

I Crash Team Rumble teamer man op for at bryde ud i Wumpa-frugtindsamlende kaos på tværs af PlayStation- og Xbox-platformene. Spillet introducerer en helt ny multiplayer oplevelse med hektisk VS-gameplay of spændende strategiske elementer , når otte gamere kæmper om at samle flest Wumpa-frugter til deres hold.

Otte kendte karakterer fra Crash universet er tilgængelige ved lanceringen. Det inkluderer (selvfølgelig) Crash Bandicoot, Coco, Tawna, Dingodile, Neo Cortex, N. Tropy, N. Brio og den helt nye figur i Crash-universet - Catbat. 

Spillet indeholder ni episke arenaer fuld af farer, klippekanter og eksplosive TNT-kasser. 

"Vi er meget begejstrede for, at Crash-fans kan opleve alt, hvad Crash Team Rumble har at byde på", sagde Paul Yan, medstifter af Toys for Bob. "Denne nye drejning på Crash Bandicoot har været et sandt arbejde af kærlighed for os alle her, og vi kan ikke vente med at dele alle de kommende overraskelser, vi har i vente for Crash-fans."

I Crash Team Rumble kan fans game med en række venner og fjender fra Crash-universet. Hver af dem falder ind i en af tre roller - Blocker, Booster eller Scorer. Holdene anvender strategisk de forskellige roller til at samarbejde om at være det første hold til at aflevere flest Wumpa-frugter til deres Wumpa bank, mens de samtidig forhindrer det modsatte hold i at score. Unikke Relic Powers tilføjer et ekstra strategisk element til spillet, som holdkammerater kan bruge til at få overtaget ved scoring og føre deres hold til sejr. Crash Team Rumble understøtter cross-platform spil, hvilket gør det muligt for gamere på flere konsoller at danne hold og hoppe ind i konkurrencen.

Crash Team Rumble er tilgængelig nu på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S og Xbox One.

ANNONCE
Del

Seneste nyt