Magasinet M!

Creed 3: Michael B. Jordan rykker endnu en tur i bokseringen

Traileren til den kommende boksefilm har et halvt 'Marvel-cast' og skrevet af Black Panthers instruktør

Holy shit en heftig trailer! Jovist, Sylvester Stallone er ude af Rocky-filmenes opsamlingstrilogi, men der er stadig masser af testosteron og action-flair over den første trailer til Creed III. 

Den første Creed-film var god - to'eren virkede lidt som en runde, hvor franchiset lige skulle finde stilling igen. Bliver den tredje film i serien et knock-out?

Der er i hvert fald mere, end bare en fed trailer på plads. 

Michael B. Jordan vender tilbage som Adonis - Creed Rockys gamle protege - og med/mod sig har han barndomsvennen Damian Anderson (Jonathan Majors) og endnu en gang Tessa Thompson som kærlighedsinteressen. Allerede her finder vi nogle pæne Marvel-connections - Michael B. Jordan var Killmonger i Black Panther, Tessa Thompson har gennem flere film spillet i Thor-lejren som Valkyrie og Jonathan Majors? Han er blevet kørt heftigt i stilling som kommende big bad i MCU, først gennem sin optræden som Kang i Loki-serien. 

Og mens Michael B. Jordan ikke blot er gået totalt amok i fitness-centret, har han også placeret sig selv i instruktørstolen - dog ikke uden kyndig hjælp, fra den prisvindende Black Panther-instruktør Ryan Coogler, der har ageret forfatter på den tredje runde af Creed-universet. 

Tjek traileren til Creed III her: 

ANNONCE
Trailer: Creed III
Del

Seneste nyt