Magasinet M!

Cupra DarkRebel koncept

Der er masser af Batmobil-vibes i Cupras seneste påfund!

UPRA, det GT-venlige spinoff-mærke fra VW-gruppens mere siesta-glade mærke Seat, har for vane at præsentere biler med heftigt racing-inspirerede linjer, og det er kørt helt op til max i den nye konceptbil Cupra DarkRebel. 

DarkRebel blev introduceret samtidig med mærkets afsløring af den nye, og en anelse mere roligt designede Cupra Tavascan

ANNONCE
CUPRA DarkRebel - Cupra DarkRebel koncept CUPRA DarkRebel

Mens Tavascan rent faktisk er en bil, du snart kommer til at se på vejene, skal du kigge et helt andet sted efter den voluminøse DarkRebel. 

Som mange moderne konceptbiler, er Cupra DarkRebel en ren virtuelt designet bil, der i første omgang kommer til at leve sit liv i bilmærkets nye virtual reality-satsning, med det mundrette navn MetaHype. 

ANNONCE
DarkRebel præsenteres i MetaHype - Cupra DarkRebel koncept DarkRebel præsenteres i MetaHype

I MetaHype har dedikerede Cupra-fans mulighed for at lave deres egen avatar, og også design og kigge nærmere på flere Cupra-modeller, heriblandt den nye onde DarkRebel konceptbil. 

Tidligere Cupra-koncepter, eksempelvis UrbanRebel (Der kommer til at danne base for en ID.2 søstermodel), har fundet vej til bilspil som Forza Horizon 5

Det er nærliggende at tænke, at en software-bil som DarkRebel også kunne finde vej til et af de populære spil med mange brugere, men i første omgang er den altså begrænset til MetaHype. 

ANNONCE
Cupra introducerer MetaHype
Del

Seneste nyt

Annonce