Magasinet M!

Cyberbabe - Patricia

Hvem kan stå for Patricia? Vi kunne ikke i hvert fald!

Cyberbabe - Patricia

M!'s redaktion mødte første gang Patricia, da en veninde meldte hende til Forsidejagten i 2006. Uden at hun selv vidste noget om det.

Vi er nu meget glade for veninden, der gav os muligheden for at se den smukke pige fra Odense. Siden har Patricia, der er halvt dansk og halvt malay, hjulpet os som ekspert på en artikel om at score.

Da Patricia flyttede til København i starten af året, hørte vi selvfølgelig også om det - og kaldte straks hende og hendes dådyrøjne ind på redaktionen.

Hun indvilgede heldigvis i at få taget nogle frække og søde billeder, som i kan nyde i galleriet øverst på siden! Og heldigvis for det, for blot et par uger senere valgte Patricia at tage på lidt af et eventyr. Hun er nu flyttet til Malaysia, hvor hun blandt andet skal prøve evnerne af som make up-model.

Med de øjne skal hun nok sælge noget mascara. Vi er i hvert fald solgt til stanglakrids!

Se mange flere billeder af Patricia på hendes profil her! 

 

Hvis du kunne tænke dig, at være en af vore kommende Cyberbabes og blive fotograferet af en M!-fotograf, så opret en babe-profil her på siden. Vi følger nøje med i profilerne og vil, hver gang der bliver muligt, udvælge kandidater som vi inviterer ind på redaktionen til et shoot.

Husk, at du skal være fyldt 18 år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE