Magasinet M!

D3 åbner i weekenden

D3 - Danish Electronic Entertainment Expo afholdes denne weekend

D3 åbner i weekenden

Hvis du ikke allerede har lagt planer, så er det vist på tide, at du tager turen til Øksnehallen i København for at være med til Danmarks nye internationale spil-messe, D3, den 18-19. november.

På D3-messen kan du bl.a. prøve den nye PlayStation 3, den nye Nintendo Wii og masser og atter masser af Xbox360 goodness ? bl.a. det længe ventede action-spil Gears of War, der udkommer i dag ? fredag d. 17/11.

Og hvis du er til den slags, kan du faktisk vinde Gears of War og et trådløst headset.

Udover at opleve den næste generation af konsoller og konsol-spil, er der masser af sær-arrangementer, der ser ud til at være et besøg værd. Du kan bl.a. være med til Game with Fame, hvor du kan spille "Call of Duty 3" mod Casper Christensen eller "Project Gotham Racing 3" mod Nik & Jay.


Derudover kan man også være med til de indledende runder i VM i FIFA07. Danske spillere (dig inkluderet) kan konkurrere om en plads i FIFA Interactive World Cup i Amsterdam. Her man kan vinde 20.000 dollars og få adgang til FIFA World Player Gala i Zürich, hvor årets fodboldspiller i den virkelige verden bliver kåret.

Så ud af fjerene, grib din yndlingscontroller, skyd Casper Christensen, giv baghjul til Nik og Jay og vind en plads ved siden af Ronaldhino ? det er sgu da alt sammen gode grunde til at ryste tømmermændene af sig en råkold vintermorgen!

En dagbillet til D3 koster 125,-
En VIP-billet til D3 koster 225,-
Billetter kan købes i døren.

Du kan læse mere om D3 og Game with Fame på www.d3expo.dk
Du kan læse mere om VM i FIFA07 på www.ea.dk og på på www.fifa.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce