Magasinet M!

Dårlig ånde? Dette kan du gøre for at slippe af med det!

Slip for nervøsiteten i dagligdagen!

Har du nogensinde prøvet at stå tæt på en person og føle, at deres dårlige ånde er så intens, at det kunne slå en elefant ud? Eller måske har du selv lidt af den frygtede dårlige ånde, der kan få selv den sejeste person til at føle sig som en social paria?

Du kan trøste dig med, at rigtig mange mennesker døjer med dårlig ånde, og der kan være et væld af grunde til hvorfor man har dårlig ånde. Dårlig mundhygiejne, utilpas mave, manglende spytproduktion for at nævne nogle få. Og det værste er, at man ofte ikke selv er klar over, at man har dårlig ånde. 

Hvad kan jeg gøre?

Frygt ikke, for der er hjælp at hente fra naturens egen mundfrisker, pebermynte! Og ikke bare den pebermynte, du finder i din tandpasta, men pebermynteolie i form af handy kapsler fra MaxMedix på Shytobuy.dk.

ANNONCE
shytobuy.dk - pebermyntekapsler - Dårlig ånde? Dette kan du gøre for at slippe af med det! shytobuy.dk - pebermyntekapsler

Tag en kapsel om morgenen, så er du good to go! 

Så hvis du har brug for at friske din ånde op inden et vigtigt møde, en romantisk date eller bare til dagligdagen, så er pebermynte-kapslerne det perfekte redskab. Og de er også fantastiske til at hjælpe med fordøjelsesproblemer, så det er en win-win situation!

Men vent, der er mere!

Hvis du tager tilskuddet i mindst 3 måneder, får du Shytobuy's tilfredshedsgaranti, så du kan være sikker på, at det virker. Det vil sige, hvis du ikke mærker nogen effekt efter 3 måneder, kan du få pengene tilbage. Og hver bøtte indeholder hele 365 kapsler, så du er dækket ind i et helt år!

Vil du undgå at blive kendt som den person med den frygtede dårlige ånde, er pebermynte-kapslerne din nye bedste ven. Bare husk at konsultere din læge, hvis du er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning, og undgå at give dem til børn og unge under 18 år. Tjek også ingredienslisten for at tjekke om du har eventuelle allergier for nogle af ingredienserne.

Find pebermyntekapslerne her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce