Magasinet M!

Dæmningens dejlige damer

Nattelivs-panelet tester damerne i trekantsområdet...

Dæmningens dejlige damer

Dæmningen er en rigtig god gade at kende i Vejle. Samtlige af byens vandingshuller ligger nemlig her. Det er også her, Vejles mange smukke piger går i byen. Så hvor tror du, M! holdt til?

Læs hele reportagen i M! 132, der er på gaden nu

Den endelige dom:

LIPSTICK: *****
Umiddelbart virker det som en umulig opgave at ændre et fashionabelt diskotek som Krokowski til et sted med masser af knald på som Lipstick. Men det lykkes i høj grad i Vejle, hvor især de unge piger virkelig har taget Lipstick til sig.
THE GLOBE: ****
Stedeet, hvor du altid kan finde en fest. Der er masser af både siddeplads og danse-gulv, og gennemsnitsalderen er lige en tand lavere end på de andre steder, hvilket også gør scoremulighederne lidt bedre.
PIGE TIL MAND: *****
Der er rigeligt med piger i Vejle. Men fordelingen er ikke helt i top i forhold til, hvad M! ellers har været ude for. Det er dog ikke noget problem at finde masser af singlepiger at snakke med.
SKALLERISIKO: *
Der var forbavsende fredeligt i Vejle, selvom alle barerne og diskotekerne ligger så tæt, at alle mennesker næsten med sikkerhed krydser vej på et tidspunkt.
BABERATING: *****
Bundniveauet af babes i Vejle er så højt, at grundvandet burde undersøges. De må sgu putte et eller andet i. Ekstra ros til Vejle for at have både lækre blondiner, brunetter, sorthårede og rødhårede.
SCOREMULIGHEDER: ***
Det er slet ikke umuligt at falde i snak med pigerne i Vejle. Men de kan godt virke lidt skræmte i starten, og paraderne skal i hvert fald lige snakkes lidt ned.
I ALT: ****
Det er fedt, at Dæmningen rummer stort set alle bysteder i Vejle. Men det kan også virke lidt forvirrende. Derudover kan Vejle godt bruge et ekstra diskotek til at øge konkurrencen. Men det skulle efter sigende være på vej. We'll be back!

WEBADRESSER:
www.lipstick.dk
www.diskotekglobe.dk/vejle/
www.denknaehoeje.dk
www.sevenoaks.dk
www.cafelatasca.dk
www.tartanpub.dk
www.tortillaflats.dk
www.pletten-bowling.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt