Magasinet M!

DAM!ER: Emilie Posborg

Hun elsker hurtige biler, får en Tesla til april og drikker stadionøl, når hun er til fodbold. Heldigvis ligner hun ellers overhovedet ikke prins Joachim. Mød 19-årige Emilie Posborg.

DAM!ER: Emilie Posborg

19-årige Emilie Posborg udløste en sand storm på vores Facebook-side, da vi smed en sød lille video op af hende. 356 kommentarer fik videoen. 10 % var ikke så glade for hende, fordi hun er kæreste med en Brøndby-spiller, 88 % elskede hende, fordi hun er virkelig sexet og dejlig og 2 % havde overskud til at hjælpe os med at finde på spørgsmål til Emilie, så vi lige kan lære lidt om, hvad der gemmer sig bag det smukke ydre.

Dina Boye: Hvor meget træner du om ugen? Har du nogle træningsforslag?
Altså jeg træner, når jeg har tid og overskud til det, men jeg sigter da efter at lave noget tre gange om ugen. Det kan både være i fitnesscenter eller derhjemme, hvor jeg hovedsageligt træner mave og numse. Bare helt almindelige balde- og maveøvelser.

Simon Riedel: Hvad er det mest ulækre ved mænd?
Det er ikke noget fysisk, men jeg kan ikke klare, hvis de har for meget selvtillid og snakker for meget om sig selv. Det er lidt frastødende.

ANNONCE
DAM!ER: Emilie Posborg

Steffen Källberg Kristensen: Kan du skaffe mig en signeret trøje fra din kæreste (fodboldspilleren Martin Albrechtsen fra Brøndby, red.)?
Jeg må hellere passe på, hvad jeg svarer. Det er ikke udelukket, men det er ikke hvem som helst, jeg bare kan skaffe trøjer til.

Andreas Bjerre: Har du en tvillingesøster?
Nej, desværre. Jeg har en lillebror og to halvsøskende, men den ene er faktisk en halvsøster, som er 19 år ligesom mig, så det minder jo lidt om en tvilling, men vi er meget forskellige.

Mette Dyrelund Pedersen: Kommer vi til at se dig på forsiden en dag, Emilie?
Det kunne da godt tænkes. Hvis jeg blev spurgt, ville jeg da godt turde kaste mig ud i det. Det kunne være fedt at lave et classy shoot igen. Det skal selvfølgelig være sexet, men på en classy måde med fint undertøj. Ikke så babe-agtigt.

ANNONCE
DAM!ER: Emilie Posborg

Niklas Gissum-Greve: Jeg ville spørge hende, hvad hun synes om Formel 1?
Det går jeg ikke så meget op i, når det er i fjernsynet, men jeg elsker hurtige biler selv. Lige nu har vi en Audi A4, men til april får vi en Tesla, og det glæder jeg mig til. Det hurtigste, jeg har kørt, er 230-40 km/t, men det kommer jeg nok over til den tid.

Mikkel Posborg: Hvor har du dit efternavn fra, da jeg ikke kender andre end min familie, der hedder Posborg?
Det har jeg fra min farmor og farfar - og deres søskende hedder det samme. Så det kan da godt være, at vi er i familie meget langt ude.

André Kristensen: Er du til øl, drinks eller begge dele?
Jeg er til cocktails - og helst mojitos. Men jeg kan godt drikke en øl, når jeg er ude at se fodbold. Det er lidt en tradition.

ANNONCE
DAM!ER: Emilie Posborg

7 facts om Emilie

Navn: Emilie Posborg

Alder: 19 år

By: København

Højde: 165 CM

Single: Nej

BH-strørrelse: 65F

Instagram: emilieposborg

Del

Seneste nyt