Magasinet M!

DAM!ER: Jane Jørgensen

Hun er 21 år og arbejder i et bowlingcenter i Haderslev. Og så er hun pisselækker. Mere behøvede vi egentlig ikke at vide om Jane. Det er derfor vi sætter jer til at stille spørgsmålene.

DAM!ER: Jane Jørgensen

Daniel Nielsen:? Er du mest til en aften med Champions League-fodbold eller The Notebook????
Det må blive The Notebook. Jeg er ikke så meget til fodbold, men jeg kan da godt lokkes til at se en landskamp en gang imellem. Til gengæld synes jeg, at The Notebook er rigtig god. Den er lige mig.

Christian Friis Jespersen:? Er du single? ???
Ja, det er jeg. Jeg har ikke haft kæreste på i to år. Jeg har nok ikke lige fundet den rigtige i Haderslev, og så kan jeg egentlig godt lide at være single. Der er ikke nogen, jeg skal stå til ansvar for, jeg slipper for at se fodbold og tage til svigerfamilien fødselsdage og det er bare lidt mere frit. Til gengæld savner jeg da det der med at have en at putte og kysse med. Og selvfølgelig at se The Notebook med.

ANNONCE
DAM!ER: Jane Jørgensen

Kim Sørensen?: Hvad får en smuk pige som dig til at få taget billeder, hvor du er næsten nøgen???Det er en god udfordring. En grænse, der skal prøves af. Jeg har tidligere været meget utilfreds med min krop. Jeg var alt for tynd tidligere, men nu er jeg tilfreds, så jeg kan godt lide at vise mig frem i flotte serier. Det giver et selvtillidsboost, når andre også roser de billeder, jeg får taget.

 

Rasmus Lunding:? Kunne du tænke dig at tage på date med en brandmand????Haha. Jeg er i hvert fald til mænd i uniformer, så det er ikke udelukket. Brandmænd er jo sådan nogle, der redder liv og går ind i brændende bygninger. Sådan en slags hverdagens helte. Det er da sexet.

 

ANNONCE
DAM!ER: Jane Jørgensen

Patrick Bossen:? ?Hvordan skulle en romantisk date foregå efter dit hoved??????Det er et kæmpe plus, hvis du laver mad til mig, og jeg kan mærke, at du har lagt nogle tanker i det. Hvis du kan lave en god bøf med bearnaise og pommer friter, er jeg glad. Og så skal vi ellers putte og se film.

Jens Martin Andersen: Hvor god er du egentlig selv til at håndtere kugler og kegler?Haha. Hvordan skal det tolkes? I forhold til, at jeg arbejder i et bowlingcenter, er jeg ikke ret god. Det er sjældent, at jeg scorer over 100. Men ellers har jeg det fint med kugler og kegler.

ANNONCE
DAM!ER: Jane Jørgensen

Christian Madsen: Hvorfor har du valgt at læse Ernæring og Sundhed? Og hvor sundt er bacon egentlig?Jeg var meget tynd tidligere og kunne simpelthen ikke tage på. Mange syntes, at det var et luksusproblem og mente, at jeg bare kunne spise noget McDonalds og drikke fløde. Jeg gik selv til diætist, men jeg syntes ikke rigtig, at hun kunne hjælpe mig, så det var en af bevæggrundene. Med hensyn til bacon, så er alt sundt i små mængder, og alt er usundt i store mængder. Så i princippet er bacon lige så sundt som grøntsager.

Kristian Hansen: Hvordan tager en mand kegler hos dig?Det gør han ved at være naturlig. Ikke for meget voks i håret, ikke for muskuløs og ikke for meget bling. Han må gerne være højere end mig og have tatoveringer. Det er vigtigt, at han har humor og så må han gerne have nogle ambitioner, som går udover bare at score damer. Han må gerne være romantisk, men ikke for meget. Jeg gider ikke sådan noget sukkersødt hele tiden og kærlighedserklæringer på Facebook.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce