Magasinet M!

DAM!ER: Julie Andersen

Stopkager, pladekager, tærter og småkager. Det er en sand fornøjelse at blive inviteret på kaffe i Sønderjylland, men tænderne løb først for alvor i vand, da vi fik øje på Julie Andersen fra Aabenraa.

DAM!ER: Julie Andersen

Det er en hård tjans at møde ind på arbejde og tjekke sin indbakke på redaktionen, når nogle af landets smukkeste piger uopfordret sender flotte, afklædte billeder af dem selv. Én af de dejlige piger er 21-årige Julie Andersen fra Aabenraa, der for knap et år siden meget kortfattet skrev i en mail: "Hurtigt spørgsmål: Hvordan bliver man M!-babe i bladet?" efterfulgt af fire billeder . Til dét kan vi kun svare, at det gør man sådan her:

Du sendte nogle billeder ind til os på et tidspunkt, hvordan kan det være?
Min veninde og jeg havde snakket om at få taget flotte professionelle billeder. Jeg har fået taget enkelte modelbilleder før, men aldrig taget skridtet videre og forsøgt at gøre noget ved det. Så jeg tænkte, at det kunne være fedt at skrive til M! og så se, hvad man fik af respons.

ANNONCE
DAM!ER: Julie Andersen

Det er vi meget glade for. Også selvom vi er lidt sløve i optrækket. Hvordan er det så at stå foran en rigtig fotograf og gøre sig til?
Jeg var lidt nervøs over at stå foran en professionel fotograf, men jeg har jo prøvet at få taget billeder før, så jeg håber ikke, at nervøsiteten er noget, man kan se på mig.

Det er nok ikke dét, de fleste læsere kigger efter, når de ser på en skønhed som dig. Hvad laver du, når du ikke slanger dig på lækre billeder i M!?
Jeg går på HG på andet år og er færdig til jul. Efter det vil jeg gerne videreuddanne mig som pædagog med fokus på unge kriminelle. Jeg har været meget igennem i mit liv, som har sat meget dybe spor, og jeg synes ikke, de kriminelle får den rigtige behandling i systemet. Så der vil jeg gerne ind og hjælpe.

ANNONCE
DAM!ER: Julie Andersen

Jeg sikker på, at de kriminelle, du kommer i kontakt med, ændrer livskurs efter en samtale med dig - i hvert fald efter du har smilet til dem. Jeg har ad omveje hørt, at du har en kat, der hedder Mille. Er du en kattepige?
Haha, nej. Jeg er faktisk mere til hunde. Men man må ikke have hund i min lejlighed, så jeg måtte anskaffe mig en kat og så nøjes med at se min mors hund.

Man må tage, hvad man kan få, som vi plejer at sige her på redaktion. Hvad ville folk i Aabenraa fortælle om dig, hvis vi spurgte?
Folk betegner mig nok som en lille smule højtråbende og hende, der altid siger sin ærlige mening. Jeg vil gerne selv betrages som en ambitiøs og glad pige, der er til at stole på. Om folk har den opfattelse, ved jeg ikke, men de skal være velkomne til at komme og snakke med mig.

Vi synes i hvert fald, at du er dejlig at pludre med. Nu har du jo en kæreste, men hvordan fejer man benene væk under dig?
Min kæreste er lidt nørdet, og vi er meget forskellige, men jeg faldt faktisk for det nørdede i ham. Han var rigtig genert og spiller stadig meget computer, men jeg faldt for ham. Så nørder, der spiller computer, må siges at kunne feje benene væk under mig, haha.

ANNONCE
Del

Seneste nyt