Magasinet M!

DAM!ER: Kirstine Friis

Kirstine Friis elsker sport og biler, hun giver den gas i byen, og hun er ikke bleg for at hive piger med hjem. Vi har allerede friet til hende.

DAM!ER: Kirstine Friis

Sjæfen får hver dag mails fra babes, der gerne vil på forsiden. Men da Kirstine sendte ham et par billeder af sig selv og foreslog, at vi skulle bruge hende i bladet, havde han meget svært ved at sige nej. Og da resten af redaktionen flokkedes om computerskærmen for at se billederne, kunne vi godt se hvorfor.

Så vi greb straks knoglen og ringede til Kirstine, der - som du kan se - ikke havde nogen kvaler ved at smide kludene foran fotografen. Og hun er mindst lige så fræk at snakke med.

ANNONCE
DAM!ER: Kirstine Friis

Hej Kirstine. Hvordan gik det med billederne?
Det gik rigtig godt. Det var sjovt at lave, og det hele gik, som det skulle. Jeg har jo også prøvet det en del gange før, så det var ikke helt nyt for mig. Men det har mest været billeder til nettet. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i M!.

Det gør vi også! På din Facebook-profil står der, at du både er interesseret i mænd og kvinder. Det må du lige forklare lidt nærmere?
Jamen, det er fordi, jeg sagtens kan lave noget med pigerne. Hvis de ser godt ud og er med på det, så er jeg klar. Så det er da sket et par gange, at jeg har taget en pige med hjem fra byen.

Sidste år var jeg på ferie med seks af mine venner i Bulgarien, hvor vi var på en stripklub. En af stripperne var simpelthen så lækker, at jeg nærmest blev forelsket. Vi endte med at komme der hver aften, og det blev også til en del lapdances.

Det lyder ikke så dårligt...
Nej, og pigerne ved jo, hvad de vil ha', og hvad der er godt. Så der er kun fordele ved det.

ANNONCE
DAM!ER: Kirstine Friis

Kan du også finde på at hive en pige med i sengen, når der ligger en fyr under dynen? 
Nej. Pigerne er mest en nødløsning. Hvis der ikke er noget ordentligt kød, når man er i byen, så må man jo finde på noget andet. Så pigerne er mest for sjov, når jeg er fuld -  noget, jeg kun gør i en brandert. Jeg er helt klart mest til drenge.

Det er godt at høre, så er der ikke helt så meget konkurrence. Men hvad skal der så til, hvis man skal fange din opmærksomhed?
Han skal vise, at han vil have mig. Hvis jeg ser gennem et lokale og får øjenkontakt og fyren bare æder mig med øjnene, så er jeg interesseret.

Og hvis han samtidig er sexet og har personlighed, er der helt sikkert muligheder. Men jeg vil også gerne have en fyr, som ved hvad han vil - både med sit liv og med mig.

Du er måske ikke lige sådan at holde styr på?
Nej, jeg er svær at styre. Jeg er et vilddyr både i byen og i sengen. Og jeg vil gerne tæmmes. Så jeg skal også have en rigtig mand, der kan holde styr på på mig. Jeg elsker at blive kontrolleret.

ANNONCE
DAM!ER: Kirstine Friis

Så store muskler er ikke af vejen?
Det er ikke, fordi jeg tænder på bodybuilder-typer... Udseendet er i hvert fald ikke det vigtigste. Men hvis du har lyst til at træne dine muskler, så siger jeg ikke nej.

Det vigtigste er et glimt i øjet, og så kommer du langt med et frækt smil. Så hvis man har lidt mere at byde på, kommer udseendet i anden række.

Det må vi huske, når vi møder dig i byen. Hvordan vil du bedst beskrive dig selv?
Det bedste ved mig er mit smil og min krop. Det er helt klart det, der er min fordel. Men jeg er også en rigtig drengepige. Jeg elsker biler og sport, og elsker at være sammen med mine drengevenner. Jeg går ikke så meget op i makeup og sådan noget.

Det lyder ikke så dårligt. Du er lige blevet student - hvad skal fremtiden byde på?
Ja, indtil videre nyder jeg bare livet og rejser en del. Og så prøver jeg at finde ud af, hvad der så skal ske. Jeg tror gerne, jeg vil være journalist. Men indtil videre nyder jeg det bare.

Her på redaktionen er vi i hvert fald glade for, at Kirstine vælger at bruge tiden på at få taget billeder til M!. Og hun er selvfølgelig altid velkommen - uanset om det er som forsidebabe eller som journalist.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce