Magasinet M!

DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Zienna Eve Sonne er så nydelig, at hun er kommet med i den engelske Hot Shots-kalender 2015. Læs vores interview med hende her:

DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Vi bliver sgu lidt stolte i Danmark, når en 20-årig dansk pige som den første ikke-englænder kommer med i en stor kalender. Derfor er vi ekstremt stolte af Zienna Eve, der er med i Hot Shots-kalenderen 2015, hvor overskuddet går til heltemodige krigsveteraner. Det er hun blandt andet sammen med store modelnavne som Lucy Pinder og Rosie Jones, og det har vi taget en lille snak med bornholmeren om. Vi har måske også spurgt til hendes timeglasfigur...

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Hvordan ender en 20-årig pige fra Bornholm i en kæmpe international kalender fra England?

Jamen, det har faktisk altid været min store drøm. Jeg har kendt kalenderen, siden jeg startede, og jeg synes, at det er noget af det flotteste. Da jeg så, at de castede til kalenderen på Facebook, besluttede jeg mig for at skrive til dem. De bad mig om at sende et par billeder, og så kunne jeg komme i betragtning til castingen. Jeg sendte billederne, og så gik der fem minutter, før de skrev, at de gerne ville have mig til casting.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Det er der ikke noget at sige til. Hvad skete der så?

Jeg regnede ikke med noget. Jeg syntes jo bare, at det var fedt, at jeg kunne komme med til castingen. Og da jeg så de andre piger, der var til casting, var jeg overbevist om, at jeg ikke ville blive valgt. Det var jo kendte modeller fra de engelske magasiner Nuts og Zoo. Altså piger, der har hundredetusindvis af følgere på Facebook og Instagram.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Ja, Rosie Jones, Holly Peers og Lucy Pinder er hård konkurrence...

Ja, og her i Danmark ved folk jo ikke rigtig, hvad Nuts er - og de har heller aldrig haft andre med end engelske piger, så jeg regnede slet ikke med noget. Jeg er jo ikke engang kendt i Danmark som sådan.

DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Men du blev valgt allerede dagen efter. Hvordan foregik shootet?

Det foregik i ørkenen i Utah, hvor vi var klædt i militærtøj og skød med rigtige våben. Vi fik også lov at køre i tanks, så det var en rigtig sjov oplevelse. Siden jeg så Predator med min far, da jeg var fem år gammel, har jeg været dybt fascineret af den der minigun, der drejer rundt. Så da vi fik lov at skyde med den, var det bare det største øjeblik i mit liv.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Fedt. Hvem af de andre piger, synes du, var den smukkeste?

Det var nok Rosie Jones, fordi hun er helt naturlig og bare virkelig smuk. Jeg er ikke så meget til silikonebabser, der sidder helt unaturligt.

Der var også noget med, at de andre modeller chokerede dig lidt?

Ja, englændere er meget 'specielle'. De er meget glade for at drikke rigtig meget og så ikke have så meget tøj på. Jeg har rigtig mange billeder af bare bryster på min telefon, haha.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Den der timeglasfigur er jo af en anden verden. Er det din mor, du har det fra?

Ja, min mor har faktisk samme talje og hofter som mig, men til gengæld har hun ingen bryster. Men jeg har set billeder af min farmor - og det kunne godt se ud som om, at det er fra den side af familien, jeg har fået mine bryster fra. Så det er en blanding af de to, tror jeg, haha.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Men det er jo ikke kun gener, der er skyld i din krop. Du er også meget glad for burgere?

Haha. Ja, når jeg ikke lige er hjemme, kan jeg sagtens spise på McDonalds tre gange om dagen.

Perfekt. Nu er det anden gang, du er med i M!. Kan vi altid ringe, når vi mangler en smuk forsidepige?

Ja. Udover Hot Shots har M! altid været noget, jeg godt kunne tænke mig, så det er ligegyldigt, hvor meget jeg laver i udlandet, så vil jeg altid gerne lave noget for M!.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Men apropos det, hvad er så dit næste mål?

Jeg vil rigtig gerne have en arbejdstilladelse i USA, så jeg kan få løn for at arbejde derovre. Der er rigtig mange, der har kontaktet mig for at sige, at de kan få mig i Sports Illustrated eller et af de andre store blade derovre, men jeg er bare blevet nødt til at takke nej hver gang.

ANNONCE
DAM!ER: Mere Zienna Eve Sonne, tak!

Martspige

Her er Ziennas superlækre bidrag til Hot Shots-kalenderen 2015.

Behøver vi sige mere?

Del

Seneste nyt