Magasinet M!

DAM!ER: Natalya

Mød Natalya - det bedste Østeuropa har givet os danskere siden vodka

DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya
DAM!ER: Natalya

Hvad er det mest imponerende du kan gøre fysisk - udover at ligne en gudinde?
Jeg kan bokse! Min far tog mig med til en boksekamp allerede som 6-årig, og jeg tror, at det har noget at gøre med mine gener, fordi jeg elsker det! Jeg er et meget konkurrencepræget menneske, og jeg VIL vinde. Så hvis ikke jeg var gået ind i modelbranchen, så var jeg sikkert gået efter at være professionel bokser.

Har du også været oppe og slås i virkeligheden?
Haha nej, men det er da sket, at jeg er kommet på arbejde til et foto shoot med et blå øje efter boksning. Og hvis der er nogen, som generer min familie eller mine venner, så får de altså også med mig at bestille!  

Fakta om Natalya

Højde: 176 cm
BH-størrelse: 75D
Kæreste: "Jeg er single - men jeg har lige mødt en"
Yndlingsdrink: Tequila on the Rocks
Yndlingsfilm: The Fast & The Furious
Bonusinfo: Omtrent 2,2 mia mennesker har set på Natalya i bikini under Miss World 2010

ANNONCE
DAM!ER: Natalya

Hvad tænker du egentlig på, når du poserer?
Jeg tænker ikke på noget specielt. Når man har været model i flere år, og ser et kamera, så poserer man per automatik. Det er teknik og træning. Men når fotografen siger "mere smil i øjnene!", så hjælper det nogle gange at tænke på et crush man har, eller bare glade tanker. Det kan ses.

Du repræsenterede Danmark i Miss World i 2010. Hvordan var det?
Mig og 114 andre piger fra hele verden var samlet på et hotel i Beijing i Kina. Der var vagter og politi overalt for at sørge for vores sikkerhed, og sikre, at der ikke blev taget billeder af os. Det var helt sindssygt. Samtidig var det også noget af en prøvelse at bo så tæt sammen med så mange modeller. Almindelig pigefnidder bliver meget hurtigt til deciderede cat fights, og det magter jeg ikke. Heldigvis kunne jeg snakke med både russerne, ukrainerne og skandinaverne, så jeg kunne forholde mig nogenlunde neutral.

ANNONCE
DAM!ER: Natalya

Før vi skød billederne af dig, googlede vi dig lige. Et af søgemaskinens forslag var "Natalya Averina nøgen". Hvordan har du det med, at folk sidder og søger på billeder af dig uden tøj på?
Haha, det har jeg det fint med. Jeg har lavet nogle nude-art billeder med en fotograf på et tidspunkt, men det er ikke billeder, der ligger frit fremme til offentligt skue. Folk er sikkert bare nysgerrige. Før i tiden gik det på mig på, hvis der var uvenlige kommentarer om mig på nettet eller andre steder, men i dag kunne jeg ikke være mere ligeglad.

Hvornår føler du dig allermest sexet?
Det gør jeg på to specielle tidspunkter: Når jeg er stadset helt op inden et shoot, og har noget lækkert tøj på, eller når jeg ligger i min seng - helt uden tøj på.

Får man som model ikke lyst til bare at æde igennem nogle gange uden at tænke på kalorierne?

JO! Det gør man. Jeg prøver at spise sundt fem-seks dage om ugen, og så har jeg én usund dag, hvor jeg mæsker mig i cheesecake og pasta - det er så lækkert! Men jeg er generelt vild med at lave god mad, så mine sunde dage er egentlig også noget, jeg ser frem til.

ANNONCE
DAM!ER: Natalya

Hun føler sig mest sexet, når hun ligger nøgen i sengen, hun har været Danmarks bedste bud på Miss World, og så kunne hun stensikkert nedlægge dig på mere end én måde.

Lad dig ikke narre af hendes smukke og sexede ydre. Selv om 24-årige Natalya Averina har arbejdet som model siden de tidlige teenageår, har hun rigeligt med brikker at rykke rundt med. Lige om lidt flytter den russik-ukrainske skønhed nemlig fra København til London for at arbejde som investment banking-praktikant for et stort, velrennomeret firma, men heldigvis nåede vi at skyde disse billeder inden hun smutter. Og ja - vi undrer os også over hvorfor mændene skyder efter hinanden i Ukraine, når de har kvinder så smukke som Natalya.


Først og fremmest har vi brug for at vide, hvordan man scorer en model?
Det er lidt svært at svare på. Jeg tror ikke nødvendigvis der er nogen recept på, hvordan man scorer en model, eller en hvilken som helst pige for den sags skyld. Men af erfaring kan jeg sige, at det er i hvert fald meget vigtig for en model, at ens fyr kan acceptere, at man nogle gange skal tage billeder med andre fyre eller ikke have så meget tøj på. Det en del af vores arbejde - vi bestemmer ikke hvad vi skal og hvem vi skal tage billeder med.

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt