Magasinet M!

DAM!ER: Nina Bergman

Nina bergman er halv dansker, halv russer, eminent sangerinde, lækker model og ikke mindst fremadstormende skuespillerinde i hollywood.

DAM!ER: Nina Bergman

Bergman er et sandt multi-talent. Hun har rejst rundt
i hele verden siden sine teenageår, hvor hun stude- rede musikteater i London og Moskva, inden hun rykkede til USA for at medvirke i en lang række reklamer, film og tv-shows. Heldigvis kigger hun også forbi Danmark af og til...

Hej Nina! Du bor jo normalt i Hollywood og har været med i tv-programmet Hollywoodfruer. Hvordan var det?

I Hollywoodfruer sagde de, at de ville vise de gode sider af os og Hollywood, men jeg er så meget en anti-frue, at jeg ikke passede ind i formatet. Jeg kom til USA for at arbejde, udleve drømme og være sammen med cool mennesker - ikke for at få dagligdagen til at gå op i botox, fester og silikonebryster.

ANNONCE
DAM!ER: Nina Bergman

Stærkt! Jeg ved, du kører motorcykel, når du skal slappe af. Hvilken slags har du?

Jeg har både en 883 Harley Sportster og en specialbyg- get Bobber-motorcykel. De brummer meget, så jeg starter tit nogle bilalarmer, når jeg rigtig giver den gas, ha-ha. Jeg vil ikke kalde mig selv for en biker-pige, men jeg elsker friheden ved at sidde på sådan en kæmpe maskine og fræse deruad med håret blafrende i vinden.

 

Du har på et tidspunkt medvirket i realityshowet Battleground Earth med Ludacris og Tommy Lee. Hvad handlede det om?

Jeg var med, fordi de ville have en, der både kunne synge rock og spille skuespil. Det var en kæmpe PR-kampagne for at få folk til at skåne miljøet, der var udformet som en turné rundt i USA. Folkene bag ledte også efter kontraster
i de kendisser, der deltog - hvilket man roligt kan sige om Tommy Lee og Ludacris. Det var helt vildt sjovt, men også en smule anstren- gende at være tre måneder på tur med en personlighed som Tommy Lee.

ANNONCE
DAM!ER: Nina Bergman

Hvordan er Tommy Lee, som jeg ellers kun kender fra en video med Pamela?

Tommy er faktisk en af de sødeste og sjoveste personer, jeg har mødt. Han er dog også en vaskeægte professionel rockstjerne, med alt hvad det indebærer. Han drikker - meget - og når han bliver rigtig fuld, ved man aldrig, hvad der kan ske. Som pige bør man løbe den anden vej. På et tidspunkt låste han mig inde i et kosteskab og råbte til mig udefra, at han bare ville have et lille 'tittie-hug'. Det fik han ikke...

ANNONCE
DAM!ER: Nina Bergman

Hvordan er festerne egentlig i Hollywood?

Det handler tit om, at der står 20 duller og gør sig til for mændene i håb om en rolle i en ny film eller tv-serie. Dét gider jeg ikke. Jeg synes, at man ødelæg- ger sin karriere på den måde, for man bliver bare én af de andre 500 blondi- ner, som står til festerne og håber på at blive opdaget. Så hellere gå til auditions, vise sit værd og få roller den vej.

ANNONCE
DAM!ER: Nina Bergman

Hvordan ser fremtiden så ud for dig?

Jeg har i lang tid kæmpet med Warner Bros. for at få udgivet min plade. De var ikke helt tilfredse, så i øjeblikket er jeg ved at lave stilen en smule om med hjælp fra hiphopgruppen Cypress Hill. Den lyder lidt som oldschool Prodigy nu. Det er stadig rocket, for det er min stil, men det er elektronisk - så det er uden guitarer. Samtidig er jeg med i en film, som kommer til foråret i USA, der hedder The Chemist, hvor jeg spiller en sexet Kill Bill-type. Det glæder jeg mig meget til!

ANNONCE
DAM!ER: Nina Bergman

1. Navn: Nina Bergman
2. Alder: 38
3. Bopæl: Hollywood
4. Højde: 170 Cm
5. Bonus: Nina er dyreelsker og veganer, amatørbokser og har desuden skrevet over 100 sange

 

Bragt første gang i M! nr. 208.

Del

Seneste nyt

Annonce