Magasinet M!

DAM!ER: Sandra Daae Tømming

Utroligt nok har Paradise-baben og vinderen af M!s forsidejagt 2014, Sandra Daae Tømming, aldrig haft en kæreste. Hvem melder sig?

DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sandra Daae Tømming

M! snakkede med Sandra Daae Tømming om hendes vægttab, hvorfor hun aldrig har haft en kæreste (den holder sgu nok ikke meget længere), og selvfølgelig også om sex. Læs vores interview med frække Sandra i billedgalleriet.

Og vi har selvfølgelig også fundet Sandras Instagram-profil til jer, så I kan lure noget mere på hende på her

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sandra Daaes vægt

For et par år siden kiggede Sandra Daae sig i spejlet. Vægten havde sneget sig op omkring de 100 kilo, og i Sandras øjne var det alt, alt for meget. Hun skulle snart på ferie, og havde ikke lyst til at rende rundt på standen i Sunny Beach og være "hende den tykke", så Sandra besluttede sig for at ændre sin kost og begynde at træne. Nu skulle vægten ned og selvtilliden op. 

En fredag aften, to år senere, står hun så på Rosie McGees i København, med en kæmpe buket blomster og titlen som vinderen af M!'s Forsidejagten under armen. Uden at afsløre stemmetallene, stod det allerede klart fra starten - Sandra ville vinde. 

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Vinderinterview

Hej Sandra, tillykke med sejren. Hvordan havde du det, da du vandt?

Jeg var simpelthen så glad. Jeg kunne mærke, at jeg var rigtig tæt på at græde, så jeg blev nødt til lige at holde igen. Men efter jeg kom hjem fra byen og satte mig på altanen, kunne jeg slet ikke holde det tilbage. Så ringede jeg til min mor og sagde stortudende: "Jeg har vundet Forsidejagten." Selv om hun selvfølgelig allerede vidste det.

Du har også kæmpet hårdt for det. Hvor meget vejede du egentlig, før du begyndte at træne og spise sundt?

Altså jeg ved ikke præcis, hvad jeg vejede der, men da jeg vejede mest, var jeg oppe på 94 kilo.

Og hvor meget vejer du nu?

Sidst jeg vejede mig, var jeg nede på 60 kilo.

Hvor er det løse maveskind og strækmærkerne?

Jeg har været ret heldig, men jeg tror, at det fordi, jeg har trænet så meget. Da jeg skulle tabe mig, trænede jeg intensivt to timer om dagen. Jeg rørte ikke alkohol, jeg rørte ikke brød og spiste generelt sundt. Så det har nok været med til, at jeg har sluppet for bivirkningerne.

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sex & Sandra Daae Tømming

Trænede du så meget for at komme med i Forsidejagten?

Haha. Nej, jeg har en søster, der også har tabt sig helt vildt meget, og hun har selvfølgelig inspireret mig, men faktisk var det, da jeg skulle til Sunny Beach sidste år, at jeg gav den helt gas. Jeg gad ikke tage derned og være 'den tykke'. Jeg havde slet ikke overvejet på det tidspunkt, at det kunne være en realitet, at jeg kunne være med. Og slet ikke vinde det.

Og nu har du en drøm om at leve af model-karrieren?

Ja, jeg har allerede fået et par tilbud fra modelbureauer. Og der er også nogen, der gerne vil have mig med i en musikvideo, så jeg håber på, at jeg kan komme til at leve af det i nogle år.

Nok om vægttab. Lad os snakke lidt om sex. Hvad er det mærkeligste, du har oplevet?

Jeg var en gang sammen med en fyr, der lige pludselig stak mig en flad, mens jeg var i gang med at give ham et blowjob.

Tænk, hvis du havde bidt sammen...

Ja, jeg kiggede også bare på ham, og så sagde han: "Nå, det er du ikke til?". Øh nej, det er jeg ikke. Jeg ved ikke, hvorfor fyre tror, at sex i virkeligheden skal være ligesom i pornofilm.

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sandra Daae næsten nøgen

Du har svaret en af vores læsere, at du aldrig har haft en kæreste. Er du kræsen?

Ja, det er jeg nok lidt, men det er mere, fordi jeg altid falder for de forkerte fyre. Alle dem, der ikke vil have mig. Jeg snakkede også med Mette fra Forsidejagten om det. Vi kan simpelthen ikke finde gode fyre.

Er det, fordi du er til bad boys?

Det har jeg nok været, men jeg er ved at skifte smag, kan jeg mærke. Han må gerne have lidt 'tuscher', men han behøver ikke være muskuløs. Det gør heller ikke noget, hvis han har lidt ekstra på sidebenene.

Det bliver chefen glad for at høre. Her i skrivende stund er billederne ikke taget endnu. Glæder du dig?

Ja, jeg glæder mig sindssygt meget til at få taget nogle frække billeder. Jeg synes virkelig, at M! Er gode til at lave nogle billeder, som er frække på den delikate måde, hvis du forstår.

Uh, det gør jeg. Vil du lige sige et par ord til læserne her til sidst?

Tusind, tusind tak for alle stemmerne. I aner ikke, hvor glad I har gjort mig.

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
LÆSERNES 6 SPØRGSMÅL

Well, kæmpe congrats! Jeg har kun ét spørgsmål: Single?

Haha. Ja, 100 %! Jeg har faktisk aldrig haft en kæreste.

Kan man helt lade være med at lade sig gå på af dårlige kommentarer, eller overskygger sejren trods alt dem?

Jeg har været inde at læse nogle af kommentarerne, og svaret er både og. Der var på et tidspunkt en, der skrev, at jeg havde løs hud under armene, og selv om det virker som en lille ting, var det virkelig noget, jeg tænkte over i lang tid. Men nu, hvor jeg har vundet, må jeg sige, at det overskygger alt. Alle de positive kommentarer er meget bedre at huske på.

Hvad er dit telefonnummer ?

Haha. Ja, nu skal I høre... Nej det får de ikke. 112 måske? Jeg har allerede fået 400 venneanmodninger på Facebook, adskillige lumre kommentarer og et par mærkelige opkald, så det må jeg hellere holde for mig selv.

 

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sandras silikone-bryster

Hvornår har du fået lavet silikone?

Ja, han har jo gættet helt rigtigt. Det fik jeg lavet for 2,5 år siden på Valentins Dag. Det var en gave til mig selv. Jeg brugte de penge, jeg skulle have brugt til kørekort på det, og så fandt jeg dem på tilbud. Så jeg har ikke kørekort nu. Jeg mangler en til at køre mig rundt. De kan ringe på 112...

Hvilken af de tidligere vindere fra Forsidejagten har inspireret dig?Hvem af dem er flottest?

Zienna, som vandt sidste år, synes jeg, er helt vildt flot. Og det er fantatstisk med alle de ting, hun har opnået. Simone, som også lige har været på forsiden igen, er også virkelig smuk og sød. Hun kontaktede mig faktisk for at sige tillykke. Og hun er også én af de smukkeste vindere.

Hvilken af de andre piger fra Forsidejagten 2014 var din største konkurrent?

Uuuh, Mette Lund, Line, Christina Palmkvist og Renée er rigtig smukke, men generelt, synes jeg, er alle pigerne helt vildt søde. Når man kommer ud på turene, bliver man bare sådan helt forelsket i de andre. De er så dejlige.

ANNONCE
DAM!ER: Sandra Daae Tømming
Sandra Daaes tatovering

Sandra har en flot tatovering med blomster og hjerter tatoveret under hendes venstre bryst.

 

Se meget mere med Sandra her:

Se den frække video med Sandra og Vera, der danser i undertøj

Billeder fra Sandras sexede Instagram-profil

Læs Sandras frækkeste sommersex-historie

Se Sandra i undertøj i denne sexede video

Se Sandra og Nicolines frække feriebilleder

Galleri fra da Sandra vandt Forsidejagten 2014

Da Sandra og Reneé var med på Nattelivspatrulje

ANNONCE
Del

Seneste nyt