Magasinet M!

DAM!ER: Tina Casciani

29-årige Tina Casciani vil egentlig helst være skuespiller, men hun venter stadig på det helt store gennembrud. Og så kan man jo godt lige vise sine D-skåle frem i M! i mellemtiden.

DAM!ER: Tina Casciani

Vejret i Los Angeles gør bare noget godt for kvinder. Det ses tydeligt på møglækre Tina Casciani og hendes fantastiske læber. Og bedårende bagdel. Og imponerende frontparti. Og når hun samtidig kommer med de bedste svar vi længe har fået fra en pige i et interview, kan man ikke undgå at blive lidt forelsket.

ANNONCE
DAM!ER: Tina Casciani

Hej Tina. Kan du ikke fortælle lidt om dig selv?
Hej. Jeg er oprindeligt fra New York, men jeg bor i Los Angeles nu. Min mor er brasilianer og min far er fra Italien. Jeg har danset hele mit liv og konkurreret i hele landet, men som 15-årig blev jeg opdaget som model på et tog. Så det har jeg arbejdet som siden, men nu vil jeg gerne fokusere på skuespil, da det er det jeg altid gerne har villet.
Så det er kun for vores læseres skyld, at du modellerer igen?
Nej, jeg elsker at være model og lege foran kameraet. Det er lidt ligesom at spille skuespil.
Så du gjorde ikke for vores læseres skyld overhovedet?
Haha. Jo, selvfølgelig. For Danmark og læserne. Jeg elsker jeres land og dette fotoshoot er kun til jer!
Lige, hvad vi gerne ville høre. Du er jo tilknyttet BornModels på Bornholm. Hvorfor egentlig?
Jeg lavede en kampagne for Jack & Jones sidste år og bureauet fik øjnene op for mig, så de spurgte, om de måtte repræsentere mig i Danmark. Og de er virkelig gode.
Du kan vist godt bede din chef om lønforhøjelse næste gang. Men du har altså været i DK?
Ja, det har jeg. Kampagnen blev lavet i København. Jeg elskede virkelig byen. Så ejendommelig og smuk. Og indbyggerne var awesome, så jeg fik en masse gode venner.

ANNONCE
DAM!ER: Tina Casciani

Hvad syntes du om de danske mænd?
Jeg elsker danske mænd. Først og fremmest skader det jo ikke, at de er virkelig lækre, men de er heller ikke så nærgående. De er bare afslappede og cool, og det er det mest attraktive ved en mand.
Er du sikker på, at du ikke har en PR-person til at fortælle dig alle de rigtige svar?
Haha. Ja, jeg er helt alene.
Dit pus. Gik du ud i Danmark?
Ja, jeg var på en enkelt undergrundsklub og nogle barer. Sådan en klub, som man ikke kan finde i USA. Det var vildt fedt.
Smagte du så lakridsshots?
Haha. Nej, jeg drak kun øl, men de lyder lækre. Jeg elsker shots.
Det er du den første amerikaner, der har sagt. Men mine kollegaer sagde godt nok også, at du var lidt af en partypige...
Hahaha. Jeg sørgede i hvert fald for, at de havde det sjovt. Jeg tog dem med på en klub, hvor der var dværge, der gik på line, hvor Cookie Monster og Big Bird gik rundt, og hvor der var en dame, der kunne smadre øldåser med brysterne. Jeg ved ikke, om jeg er en partypige, men jeg elsker at danse og bare fyre den af.

ANNONCE
DAM!ER: Tina Casciani

Her til sidst: Har du et scoretrick til vores 230.000 læsere, der står og venter på dig i lufthavnen næste gang, du besøger Danmark?
Puha. Det er en lang liste. Haha. Nej, bare for sjov. Du skal få mig til at grine og være fjollet. Når en fyr virkelig kan få mig til at grine, og jeg har det sjovt er det et kæmpe turn on. Og så må en mand gerne have selvtillid. Han skal ikke være arrogant, men selvtillid er godt.
Perfekt. Nu har jeg lige talt, hvor mange gange jeg har noteret dig grine. Og så fik jeg selvtillid...
Haha. Det er perfekt.
Sådan skal det gøres drenge. Og hvis vi kan få hende til at grine, så kan i sgu også. Vi skal nok sige til, når hun kommer til Danmark igen. Indtil da må i nøjes med billederne her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt