Magasinet M!

DAM!ER: Zienna Eve Sonne

M! kunne slet ikke finde noget info om Zienna Eve Sonne på Wikipedia, så vi fik hende ind til en snak. Topløs.

DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Vinderen af Forsidejagten 2013, Zienna Eve Sonne, er det smukkeste, der er kommet ud af Bornholm. Og her på M! synes vi slet ikke, at der er nok information om hende på internettet.

Så efter utallige søgninger på Google, tog vi sagen i egen hånd, og inviterede Zienna Eve Sonne ind til et interview med os. Nå ja, og vi fik sgu da egentlig også taget nogle billeder. Værsgo' og kig drenge!

(Hvis du vil have endnu flere billeder af Zienna Eve, så er der pote lige her: Zienna Eve Sonne Facebook, Zienna Eve Sonne Instagram)

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Hej Zienna Eve. Tillykke med sejren. Det var jo første gang, du var med i Forsidejagten overhovedet. Hvorfor har vi ikke set dig før?
Tusind tak! Forsidejagten og lignende konkurrencer er normalt ikke noget, jeg ville melde mig til, men jeg overvejede det kort og kastede mig ud i det. Jeg havde ikke regnet med noget som helst, så det er helt vildt, at jeg er kommet så langt!

Der er jo ingen grund til at bruge flere forsøg end højst nødvendigt. Havde du forventet sejren?
På ingen måde. Jeg syntes, det var vildt, da jeg kom i Forsidejagtbogen, så det kom meget bag på mig, at jeg så også endte med sejren.

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Men læserne har jo været glade for dig. Hvorfor tror du egentlig, at du vandt?
Det er svært at sige, men jeg tror, der er mange, som synes, det er flot til en pige med naturlige bryster. Jeg har i hvert fald fået fortalt, at de ægte er bedre end de falske. Desuden er jeg en meget ydmyg person, og jeg har ikke høje tanker om mig selv, hvilket, jeg synes, er super vigtigt.

Ja, og du har jo vundet, selvom du slet ikke kunne komme med på tourene, fordi du er lidt geografisk udfordret...
Nej det har jeg ikke. Jeg har slet ikke haft mulighed for det, nu jeg bor på Bornholm - og så er det også blevet forhindret af en tur til USA.

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Jeg bliver nødt til også lige at høre lidt om dit navn. Da du startede Forsidejagten, hed du jo Fannie, men nu hedder du Zienna Eve. Hvad handler det om?
Ja, mit rigtige navn er Zienna Eve, og det er det, jeg bruger nu og vil bruge i fremtiden. Jeg trængte til forandring, og da jeg er meget spontan, skiftede jeg, hehe.

Nu skal du jo et smut til Kina og repræsentere de danske farver ved Miss Bikini International. Tror du, at du også kan vinde derovre?
Det håber jeg da bestemt. Nu har jeg jo ikke set de andre deltagere, men jeg vil kæmpe for Danmark.

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Du skal nok gøre stor lykke derovre, er jeg sikker på. Apropos lykke; hvorfor tror du, mænd er så glade for bryster?
Fordi de er dejlige! Haha, jeg er også selv meget glad for bryster. Store som små. De fuldender kvindekroppen og er bare super smukke!

Dine er jo også fantastiske. Og så er de helt naturlige? Er det noget bornholmsk?
Tak tak, og ja de er helt naturlige. Jeg ved faktisk ikke, hvor i min familie de "stammer fra." Det er sjældent, jeg ser en spinkel pige, som jeg er, med sådan et sæt.

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Nu vi er ved dit udseende: Er det rigtigt, at blondiner er lidt langsomme i optrækket?
Det synes jeg ikke. Det er noget pjat. Hvis man er en sinke, er man en sinke. Uanset hårfarve. Man har alle sammen noget, man er klog på, og noget andet man ikke er.

Så sandt, som det er sagt. Hvis nu læserne er helt vilde efter at se dig i bladet igen, så kan du så godt overtales til at komme tilbage?
Selvfølgelig! M! er et super fedt blad, så det ville blive svært at sige nej til. Jeg er stor fan af sexede, men smukke billeder, hvilket M! er virkelig dygtige til at lave. Så I ringer bare, hvis I vil se mig igen!

Perfekt. Vil du lige holde en lille takketale her til sidst?
Tak til alle, der har stemt på mig! Det er helt vildt og meget smigrende. We like 'em real!

ANNONCE
DAM!ER: Zienna Eve Sonne

Navn: Zienna Eve (Tidligere Fannie)
Alder: 18 år
Bopæl: Rønne
Højde: 174 cm.
BH-str.: 75DD
Single: Nej, desværre
Bonusinfo: Zienna Eve har et ekstra ribben, som sidder i halsen: "Jeg ved godt, jeg er en vanskabning, haha!"

Del

Seneste nyt