Magasinet M!

Dame-doping på spray

Nye teknologiske landvindinger lover godt for duftende ungkarle

Dame-doping på spray

Af: Morten Greve

M!-redaktionen har haft mulighed for at teste en praktisk lille spray-pen, som man kan have med overalt - i byen, på stranden eller i soveværelset og som i teorien skulle gøre kønsmodne kvinder omkring dig liderlige.

Det lyder jo som et vidundermiddel!

P6 fungerer ud fra princippet om pheromoner, dvs. duftstoffer, som vi mennesker efter sigende skulle udskille (det er dog aldrig blevet bevist). Pheromonerne som sender signaler til vore hjerner, om at vi er særligt seksuelt attraktive. Som om vi ikke var det i forvejen, altså?

Forskere har bevist, at pheromoner fungerer ude i naturen - de bliver bl.a. brugt af myrer og bier til at finde vej - og på svinefarme teste man om en so er kønsmoden ved at sprøjte ornepheromoner ud i svinestien. Hvis soen opfører sig rastløst, så er hun frisk på at få besøg?

Og det lyder jo alt sammen rigtig rart, hvis det fungerer på samme måde hos mennesker?

Vores første indskyldelse da vi åbnede pakken (der ellers lovede godt med en ung herre, der var godt på vej til en hyggestund med to ungmøer), var at den pen sgu ikke var så pen-agtig - den var ret kort, og blød med et stort P6-logo. Det er ikke en pen, du vil forsøge at underskrive din Dankort-regning med - men det er nok også meget godt, når du forhåbentlig snart står tilrislet i diverse hotelreceptioner / barer / diskoteker med 2-3 unge tøser kl. 2.00 om natten.

Et lille sprøjt fra flasken vakte ikke stor begejstring på redaktionen - pennen, der ellers iflg. indpakningen lovede at være duftneutral, gav faktisk en rigtig ændring i lugten. Faktisk mindede den mest af alt om noget, man kunne forestille sig en behåret fyr fra Middelhavs-området ville kunne bære. Den duftede i hvert fald ret kraftigt i forhold til, hvad vi ville forvente på vores skandinaviske kanter. Efter kort tid lagde en stor del af lugten sig dog, så med et forsigtigt sprøjt gav vi den godt med gas bag ørerne og ventede på at damerne samlede sig sammen:

Eksperiment

Eksperiment + 1 minut
Efter 1 minut var der endnu ikke rigtig kommet nogen? M!s moderedaktør (der i øvrigt er redaktionens eneste kvinde) holdt sig på behørig afstand, da hun havde hørt om testen i forvejen

Eksperiment + 2 minutter
Efter 2 minutter var der endnu ikke kommet noget? duften er dog kraftig i lokalet

Eksperiment + 3 minutter
Efter 3 minutter var der endnu ikke kommet nogen damer forbi? måske er redaktionens ventilator lidt for kraftig. Vi vælger at skifte location

Eksperiment +5 minutter
Vi er nået ned på vores naboredaktion, som heldigvis er pigerne fra Woman - vi forsøger subtilt at sprede pheromonerne og snart samles pigerne omkring os? bevares, det er kun for at tale om deres blad? men vi har luret dem...

Eksperiment +6 minutter
Womans redaktion forlader os til håbe for at holde redaktionsmøde. Øv.

Eksperiment +7 minutter
Womans webredaktør ytrer (næsten helt uprovokeret): "Jeg bliver faktisk lidt høj lige nu", svaret falder prompte: "Du har bare ikke drukket nok vand". Øv, nederen.

Eksperiment + 9 minutter
Vi opgiver testen, fordi vi selv synes vi lidt lugter som et dårligt samleje - og vi bliver faktisk lidt opstemte af duften. Vi aftaler at genoptage forsøget efter fyraften.

Konklusion:
Det er ikke sikkert at pheromonerne virker som de skal, men det kan til gengæld heller ikke siges, at de ikke virker. Hvis selskabet allerede er opstemt, så er der ganske gode muligheder for at den tunge duft + kemikalierne kan være med til at slå sokkerne væk under en ungmø.

Vil du selv teste P6 spraypennen kan du bl.a. købe den hos Lust i København eller Lust i Århus, der åbner d. 8. juli.

Du kan også bestille pennen online her.

Fremtidige tests følger?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE