Magasinet M!

Danmarks 15 lækreste babes

Efter en omgang hård research er det lykkedes os at finde frem til Danmarks lækreste kendisser.

Danmarks 15 lækreste babes
Vicki Laursen
Det har ikke været nemt, men vi har fundet frem til 15 usandsynligt frække danske tøser, som enten optræder dejligt afklædte i diverse magasiner eller gør tv værd at se og musik værd at høre. Nogle mere kendte end andre. Hvem synes du er den lækreste? Giv din mening til kende i kommentarboksen.

Den blot 160 cm
høje Vicki Laursen er så fantastisk smukt skruet sammen, at vi har haft hende i bladet indtil flere gange. Hvem ved, måske hun kommer til at pryde endnu en fræk M!-forside i den nærmeste fremtid.

Se flere babes i det nyeste mmm-mag (mmm.dk/mag)
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Christiane Schaumburg-Müller
Smækre Christiane er kendt fra TV3's soap om det hårde, hårde liv i 2900 Happiness og nu også Zulus Kvægræs og Live fra Bremen. Privat dater hun Århus-rapperen L.O.C. Ham er vi bestemt ikke spor misundelige på. Øh vent, Gu' fanden er vi så.
Danmarks 15 lækreste babes
Lisbeth Østergaard
Denne tatoverede godte er tidligere vært på TV2's fesne danseprogram "Vild med Dans", men kan snart nydes om morgenen i Go' Morgen Danmark. Hun har datet tryllekunstner/Stand-up'er Rune Klan i en periode, men skyndte sig at slå op med ham, da hun hørte, at M!s digitalredaktør var blevet single...
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Helena Christensen
Smukke Helena Christensen toppede M!s liste over de lækreste Milfs i verden. Og når man ser dette billede, forstår man sgu godt hvorfor. På trods af hendes alder på 41 er hun stadig svinelækker. Helena har et barn med den amerikanske skuepiller Norman Reedus kendt fra Boondock Saints-filmene.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Paradise-Amalie
"Hvis du giver mig finger nu, bliver jeg simpelthen så liderlig, at vi bliver nødt til at knalde!". Citatet stammer fra Paradise-Amalie og alene på den baggrund skal hun med på listen. Hun har aldrig lagt skjul på, at hun ville bruge Paradise Hotel som et springbræt for at blive kendt. Vi har dog ingen anelse om, hvad hun vil være kendt for.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Julie Ølgaard
Den tidligere Boogie-vært med de smukke blå øjne spillede med i sin første film allerede i 2003. Siden er det blevet til 8 spillefilm, men vi kender hende nok alligevel bedst fra hendes værtrolle på TV2 Zulus djævleræs.
Danmarks 15 lækreste babes
Caroline "Baronessen" Fleming
Nicklas Bendtner er verdens måske heldigste mand. Og nej, det er ikke fordi, han spiller i Arsenal til daglig, hvor han tjener flere penge på en måned, end de fleste tjener på et helt liv. Det er heller ikke fordi han i øjeblikket befinder sig i Sydafrika, hvor han repræsenterer Danmark til VM, men alene fordi, han dater den svinelækre baronesse, Caroline Fleming.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Sisse Søby
En af Danmarks ubestridt allerstørste babes, Sisse Søby, har prydet M!s forside hele to gange. Og I kunne slet ikke få nok af denne überlækre tidligere MGP-deltager, hvilket vi udemærket forstår. Smukke Sisse bev født i Aalborg for 25 somre siden og har udover en modelkarriere også været vært på det danske MTV. Desuden udgav hun singlen Boom i 2005.  
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Medina
De fleste troede vel, at der var tale om et "one-hit-wonder", da Medina sidste år kom ud med landeplagen Kun For Dig. Undertegnede inklusive. Men den frække sangerinde har efterhånden produceret flere hits, end der er sider i den kinesiske telefonbog. Sådan næsten da. For nylig viste Medina, at hun er en dame, der absolut ikke finder sig i noget "bull-shit". Under en live optræden blev hun nemlig overdynget med rådne æg, af en gruppe unge indvandrere, som hun straks gav tørt på fra scenen, til publikums store begejstring. Herefter fortsatte hun koncerten. Sej dame.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Pernille Rosendahl
X-Factor-dommer, som i år erstattede den dengang højgravide Lina Rafn. Det er vi vist rigtig mange, der er glade for. For Pernille Rosendahl er ikke bare pisse talentfuld, hun er også forbandet lækker. Og desværre gift med den tidligere bassist fra den danske supergruppe Mew, Johan Wohlert. Pernille Rosendahl har spillet musik siden 1996, hvor hun dannede sit første band med daværende kæreste Tim Christensen. I dag er Pernille Rosendahl forsanger i The Storm, som hun dannede med sin nuværende mand.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Sarah Fearrington
Selvfølgelig husker du M!s Forside-babe fra nr. 151, Sarah Fearrington. Supersilden er Danmarks modelmutter nummer 1 og har i det hele taget enorm succes og tjener nok penge til at give dig et liv i sus og dus. Desværre er hun allerede afsat. Pis.
Danmarks 15 lækreste babes
Laura Christensen
26-årige Laura Christensen er for nylig blevet MILF. Og sikke en lækker en af slagsen. Hun er uden tvivl én af Danmarks lækreste. Laura har, sin unge alder trods, lavet en masse film og tv, men er nok mest kendt fra Midsommer, Råzone, eller som den lille Mona i Lars Von Triers Riget.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Rikke Göransson
Der er én rigtig god grund til at følge med i Paradise Hotel. Og hun hedder Rikke Göransson. Efter et par uger bliver man sgu helt ærligt træt af at se deltagerne skabe sig, sige dumme ting og svine hinanden til. Men smukke Rikke bliver man aldrig træt af at se på. Billedet er fra den frække Rikkes billedserie i M! nummer 124.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Lisa Lents
Der er ingen tvivl om, at Lisa Lents er en superfræk babe. Men vi advarer: skulle du møde godten i byen, så vær ikke alt for pågående. Hvis din første scorereplik ikke virker, er det bare med at komme væk. Lisa er nemlig tidligere europamester i Taekwondo. Så med mindre du vil krølles sammen som en parkeringsbøde, er det vist en god idé at betragte Lisa på afstand.
ANNONCE
Danmarks 15 lækreste babes
Saseline
Det var Remee, som i sin tid "opdagede" de to lækre dansk-malaysiske S.O.A.P.-søstre, Heidi og Saseline Sørensen.  I 1998 hittede de kæmpe stort i det meste af verden med ørehængeren, This Is How We Party, og de formåede faktisk at sælge over 2 millioner singles og albums på blot fire år, inden de gik i opløsning. I dag er det nok Saseline, der klarer sig bedst af de to. Privat dater hun dj-flødebollen Morten Breum.
ANNONCE
Del

Seneste nyt